Mote

Hvordan ser slank i en kveld kjole

Er du en stor dame og du ønsker å se tynnere i en kveld kjole? Her er en guide på hvordan du gjør det:

Trekke oppmerksomheten til dine eiendeler

Du bør velge en kveld kjole som vil skjule din problematiske områder. For eksempel hvis du har en stor mage men store seende beina, bør du vurdere iført en kne-lengde, empire innsnevrede kjole.

Den gode siden med en empire-midje er at den passer like under deres byste og stoffet faller jevnt over resten av kroppen slik skjules store magen.

Hvis du har en midsection eller hoftene som du ikke stolt av bør du ha et antrekk med en stuper eller forskjønnet halsen. Dette vil trekke oppmerksomheten mot dine skuldre og ansiktet dermed tar oppmerksomheten fra underkroppen.

Bruke tilbehør

Hovedformålet med tilbehør er å få oppmerksomhet fra den problematiske områder. Når du bruker tilbehør du må være veldig forsiktig for å oppnå perfekt resultat. For eksempel som en stor kvinne bør du unngå tunge smykker på halsen, ørene og armer. Du bør også unngå mye av smykker som de ville gir en illusjon av ekstra bulk.

Ha en opp-do

Hår som henger over Selskapsdrakt vil få deg ut fetere; Derfor bør du gå for opp-do frisyrer. Noen av de mest populære stilarter som du kan gå med inkluderer: svingete hawk, Grecian dame, flettet darling, Geisha girl og Pincurl deluxe. Når velge rett frisyre alltid vurdere formen på ansiktet ditt. Du bør også vurdere din hud og hår farge.

Velg passende undertøy

Du bør kontrollere at undertøy som du bærer er montering og ikke Vis i kjolen. Hvis du vil skjule noen av de problematiske områdene bør du vurdere å kjøpe en figur slitasje som er utformet som en underkjole. For eksempel kan du gå for kontroll av magen truser.

Enkelt

Hvis du er forvirret av den beste kjolen å gå for, bør du gå for en enkel svart kjole. Hvis du har store bryster bør du holde deg unna et antrekk med spaghetti strimler. I stedet bør du gå for en drakt med grime stropper. Du kan også gå for undertøy som vil hjelpe deg i å skille dine bryster.

Konklusjon

Dette er tips om hvordan du ser slankere på en kveld kjole. For å nyte natten unngå et antrekk du er ubehagelig i uansett hvordan slank det gjør du ser.