Mote

Hvordan å ha en lang prom kjole

Lang Promenadekonsert kjoler er ikke bare behagelig å bære, men de er også svært elegant å se på. Hvis du har kjøpt en lang kjole, og du ikke vet hvordan å bruke den, er her en guide:

Koble den

Selv om en lang kjole er elegante, tenderer det til å opprette en altfor store se særlig hvis du er for høy. For å unngå store utseendet du bør gå for en kortere, utstyrt jakke. Jakken vil dekke en del av kjolen; Derfor må et balansert utseende.

Hvis du ikke finner en utstyrt jakke bør du vurdere skal en montert motorsykkel jakke eller en beskjæres genser. Hvis du har et antrekk med en empire-midje bør du gå for en jakke som slutter under bysten linje.

Gå for små sko

Siden kjolen er allerede langt dermed skape en stor andel, bør du unngå store sko og bare vurdere iført liten sko. Noen av passende sko som du bør ha er ballett leiligheter. Den gode siden med disse skoene er at de ikke distrahere kjolen dermed lar antrekket taler for seg selv.

Hvis du trenger litt heis i går bør du vurdere går for kile sandaler.

Legge til et belte

Hvis kjolen er for brede vil det mest sannsynlig overvelde deg. For å unngå dette bør du vurdere å legge et belte og du vil opprette en mer balansert og proporsjonert utseende. Hvis antrekket har en tung materiale, bør du ha et bredt belte; men hvis antrekket har en lett materiale bør du ha en tynn belte. Du kan også bruke et skjerf hvis du ikke har en tynn belte.

Vær forsiktig med tilbehør

Siden en lang promenadekonsert kjole er en uttalelse av seg selv, bør du unngå seg mange tilbehør som kan distrahere utseendet på antrekket. For perfekt resultat bør du minimere antallet av tilbehør som du bærer. Når det gjelder øredobber og halskjeder bør du kontrollere at de er små i størrelse.

Når det kommer til håret ditt, bør du sikte på å lage en Boho stil. Hvis håret er langt forlater du dette Fjern ikke er festet; men hvis håret er kort bør du vurdere å holde den med et hodebånd, skjerf eller en dekorert barrette.

Konklusjon

Dette er hvor du bør ha en lang prom kjole. For perfekt resultat bør du kontrollere at du kjøper antrekket ditt fra en pålitelig butikken. Dette krever å gjøre din forskning for å identifisere de anerkjente butikkene online og offline.