Mote

Hvordan å ha en kort prom kjole

Men det langt kjolen er den tradisjonelle, kan du ha en kort prom kjole og fortsatt se elegant under en promenadekonsert natt. For perfekt resultat må du sette disse tipsene i betraktning:

Være klassisk

Du må holde tilbehør sammenlignet ned og klassisk. De kan være enten nøytrale eller av den samme tonen som kjolen. Hvis du er usikker på hvordan å oppnå dette bør du gå for en svart clutch og sort pumper. Du bør også ha sølv stud øredobber. Du bør ha en elegant, enkel frisyre som slicked tilbake hestehale eller elegante chignon for å fullføre utseendet.

Gå for en flapper kjole

Denne kjolen var svært vanlig i 1920. Mens det er umulig å finne en vintage utstyr, betyr dette at du bør ha i en flapper kjole. Alt du trenger å gjøre er å finne en flapper-inspirert antrekk. For eksempel kan du gå for en enkel ermeløse Skift kjole som har en nøytral farge som svart eller fløte.

Hvis du leter etter noe ekstra bør du gå for en ermeløs kjole med frynser detaljering og drop-midje.

Hva med den lille svarte kjolen?

Den populære lille svarte kjolen er ikke bare perfekt for cocktailfester, men det er også ideelt for skoleball. For en perfekt utseende bør du arbeide styrke funksjonene. For eksempel kan du forbedre dine lepper eller øyne. Hvis du vil ha en glamorøs look bør du opprette en Smokey eller klassisk katten øye.

Når det gjelder håret bør du vurdere å gå for en fancy opp-do eller en romantisk flettet stil.

Ta oppmerksomheten bort fra bena

Siden din hemline vil være kort, bør du arbeide på å få folks oppmerksomhet fra bena. Den beste måten å gjøre dette er iført et antrekk med en høy hals. Du bør også vurdere å velge et antrekk med en fet farge.

Konklusjon

Dette er tips om hvordan du ha en kort prom kjole. For å unngå å bli jaget fra prom bør du kontrollere at antrekket passer skolen koden. Du bør også kontrollere at utstyr ikke strammer. Kjolen også være ikke for løs slik at du må holde på trekke det.

Husk at du også kan bære antrekket i en annen anledning; Derfor bør du kontrollere at du kjøper en høykvalitets kjole som vil vare i lang tid.