Mote

Subtile mote tips som skiller en mann

Forstå hva skiller deg fra andre kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Når du går til intervju, kle de fleste menn opp sin del. De enten satt på dresser, eller velge andre former for profesjonell klær. Det er en meget gammel, svært kraftig ordtak som går: "første inntrykk er sist". Og i de fleste tilfeller, står dette sant. For å gjøre en sterk førsteinntrykk, må du kle seg som best du kan. Mens de fleste menn tendens til å kle seg i deres best mulig måte, de ikke forstår subtile ting som de gjør galt. Her er en liste over subtile mote tips menn må huske på:

1. Husk din mansjettknapper

En av de viktigste tingene å huske på er at når du velger å bruke en, husk å sette på mansjettknapper. Mens det ingen spiller rolle i de fleste miljøer, regnes mansjettknapper som mye mer profesjonelle enn bare kneppe opp ermene. Videre har typen mansjettknapper som en person bruker også en stor innvirkning. Hvis du bruker skinnende (golden eller sølv), mansjettknapper, kontrollerer du at de ikke er så skinnende og ikke har noen flekker på dem. For det andre, hvis du bruker multi-farget mansjettknapper, sikre at skjorta er rent hvitt. Multi-farget mansjettknapper veldig allment akseptert ikke i profesjonell bransjen, og pleier ikke å kombinere godt med de fleste farger. Selvfølgelig, iført mansjettknapper som har tegneserie-ish figurer er en absolutt ikke - ingen.

2. Tie-Pin

En annen viktig ting som skiller en mann er oppmerksomheten på detaljer som de er villige til å gi til deres utsikt. Sette på en tie-pin er en ganske oppmerksomme ting å gjøre. Mens en tie-pin er ikke vanligvis en nødvendighet, hjelper det mye i å holde slips på plass dvs det har også en praktisk hensikt. Typen tie-PIN-koden som du også har imidlertid betydning. De som har en stor kjede ikke ser veldig bra, og gjøre en person for sulten for oppmerksomhet. I stedet, en mer subtil og små slips pin, som ikke ber om oppmerksomheten, men også klarer å fange øyet er det beste alternativet.

3. en montert Dress

En av de mest heinous mote feilene som menn gjør er å ha unfitted dresser, som er kjøpt ferdige fra ulike butikker. Mens noen kan passe perfekt, hvis din kroppsform ikke "universelt akseptert", så det er usannsynlig at drakten passer ordentlig. Subtile forskjeller, som skulder montering og midje montering vil være ute, og det blir merkbare nesten umiddelbart av en person som vet hvordan å ha en skikkelig. En montert Dress er det viktigste kravet for mannen i dag. Hver mann bør ha minst ett montert dress og jakke i deres garderober for forskjellige situasjoner. Det hjelper i mer enn én, og gjør en person synes mye mer mote-orientert.