Mote

3 mote tips for menn

For mange menn er mote en ikke-eksisterende faktor når det gjelder klær. En mann kan bare sette på en T-skjorte og jeans og få omtrent halvparten av deres arbeid på dagtid. Når du arbeider i et funksjonelt miljø, ha menn generelt en skjorte og dress bukser, noen ganger kombinert med en frakk. Drakter er ganske vanlig også, men hva de fleste menn ikke vet er at moteverdenen raskt utvikler seg rundt seg. Forstå hva som går best med hva er svært viktig for en gjennomsnittlig person som ønsker å sikre at de ikke er referert til som en mote katastrofe bak ryggen. Her er tre av de viktigste mote tipsene for menn:

1. alltid bære en skreddersydd dress

La oss starte med det viktigste tipset av alle; alltid iført en skreddersydd dress. Tilbake i 1960-tallet, de fleste menn som pleide å bære double breasted dresser, som var litt større enn deres kropp ramme. Det var akseptert praksis da, og egentlig ikke saken mye. Men i dag, er en unfitted Dress mislikt av nesten alle mann som vet en ting eller to om klær. Unfitted passer ser svært tørt, og kan lett bli oppdaget av en person. For det første passer de ikke skikkelig rundt skuldrene, noen ganger ser for stort eller noen ganger blir trangt. Dernest unfitted drakter er også en veldig løs eller svært stramt rundt midjen, setter en lyte på hele utsiktene til en person.

2. Koble sko riktig

Sette på casual joggesko over et par kjole bukser er kanskje det dummeste menn kan gjøre, og mange menn engang tankene ikke gjør det. Når det gjelder mote, har menn til å sørge for at de par buksene kjole med riktig type og riktig farge sko avhengig av fargen på bukser som de har på seg. For eksempel, hvis du er iført svart bukse, ville det ser heslig å koble dem opp med hvit fargede loafers. I stedet er et bedre alternativ å gå for en svart på svart sammenkobling, eller velge lys brun. Som kontrast med hverandre ofte pleier å utfylle hverandre, og er mer lett på øynene.

3. har en lys blå skjorte i garderoben

Den tredje mest viktig tipset som menn trenger å følge er å sørge for at de alltid har en lys blå farget skjorte i deres garderober. Farge lys blå er ansett som universell; Det kan kobles til nesten alle andre farger. Den kan bæres over beige fargede bukser, svart farget bukser og kan selv par med hvit fargede bukser! På samme måte det kan også bæres under en dress, og går bra med en rekke slips farger! Stedet iført mørkere farget skjorter, lyseblå er et mye bedre alternativ og kan bæres lett med en rekke ulike artikler av klær også!