Mote

Hva du trenger å vite om en ett-skulder prom kjole

En en-skulder kjole er en av de mest populære promenadekonsert kjolene som du finner i markedet. Når du kjøper antrekket bør du sterkt vurdere din kroppstype.

Kroppen din type

Hvis du har en pære kroppsform du bør gå for et antrekk som er løs mot bunnen. Hvis derimot du har en curvy figur du bør fremheve dine kurver ved iført en kjole som passer. Det er også lurt at du går for en drakt med en cinched midje.

Mens det er sjelden å finne pluss størrelse kvinner iført en skulder Promenadekonsert kjoler, det betyr ikke at bør ikke du ha antrekket. Hvis du vil ha antrekket bør du holde det enkelt. For perfekt resultat bør du gå for en drakt med blokk farger og nøytrale necklines.

Hvis du har en petite figur du bør gå for en kortere kjole for å unngå svært lange kjoler som pleier å svelge kjolen. Når iført antrekket sikrer at du bærer den med hæler for å legge til en høyde. Mens det er godt å ha høye hæler, bør du kontrollere at hælene er proporsjonal med din høyde og bygge.

Har du en stor byste, og du tenker at du ikke kan ha en en-skulder antrekk? Du er galt. For perfekt resultat bør du gå for en drakt med en solid stropp som vil gi deg ekstra støtte. For å unngå deres byste vises på kjolen du bør gå for et antrekk som har en sjenerøs skulder kuttet.

Hvordan å ha en ett-skulder prom kjole

Du bør ha utstyr med noen tilbehør og ingen kjede for perfekt resultat. Grunnen til hvorfor du bør unngå kjede er å unngå distraherende utseendet på kjolen. I stedet for et smykke bør du ha en ring, ørering eller armbånd.

For en perfekt utseende bør du holde den utsatt skulderen nakne. Dette betyr at du bør unngå hår fra å komme i kontakt med skulderen.

Mens mange tendens til å bruke BH som er av samme farge som kjolen, oppretter dette ofre en ubehagelig utseende. Hvis du har små gjennomsnittlig størrelse bryster bør du gå for lim BH spesielt hvis kjolen har et lavt kutt.

Du kan også vurdere å kjøpe flere BH som du enkelt kan justere for å passe kutt på kjolen.

Konklusjon

Dette er hva du trenger å vite om en ett-skulder kjole. Når kjøper antrekket Husk å kjøpe det fra en pålitelig butikken, vil du?