Mote

Hvordan velge en farge for en corporate funksjon

Velge en farge for en corporate funksjon kan være mer detaljert enn hva du tror. Du må vurdere corporate funksjonstypen du skal delta, kleskode, din kroppsform, samt din personlige smak i mote. Her er noen råd om hva du skal se etter.

Passer bedriftens funksjoner.

Mange konsernfunksjoner er høy i synlighet. Passer bedriftens funksjoner bør velges nøye. Trenden i stil med menns dresser kan avhenge av bedriftens image virksomheten velger prosjektet. Menns motetrender i menns Dress stiler endre. For eksempel er en dobbel breasted menn passer stilen mindre fremtredende i dag enn tidligere. For å lære hvordan å velge en farge for en corporate funksjon, ta del i bedriftens image bestemt virksomheten foretrekker.

Hva Corporate bedriftens funksjoner.

En ledetråd til hvordan å velge en farge for en corporate funksjon er å notere fargen passer bæres ofte av mannlige ledere av virksomheten. Enkelte bedrifter krever sine mannlige ansatte velge en bestemt farge for dresser. For eksempel bruke verden berømte Johnson & Johnson aksjeselskap mannlige ansatte bare én breasted, mørk blå drakter om sommeren eller vinteren. Andre bedrifter foretrekker grå, svart eller brun farger. Det kan også gjelde til kuttet av drakten, stoff og menns mote krav av virksomheten for en enkel eller dobbel breasted dress. Gitt høy synlighet mannlige ansatte på bedriftens funksjoner, anbefales etter retningslinjer angående dresser.

Tilpasse personlig smak i passer.

Investeringen i en dress for virksomheten er en som kan hjelpe menn tilpasse deres vanlige personlig smak til behovet for bedriftens image. Velg Dress designeren nøye enten fra menn klær rack eller en designer samling. De fleste menn finner det nødvendig å velge farger for kaldere og varmere temperaturer for å føle seg komfortabel og trygg når vises på bedriftens funksjoner. Den samme forhåndsbestemt bedriftens image gjelder bånd og annet tilbehør. Hvite skjorter, slips, sko og lommetørklær er generelt akseptert corporate bildet med mindre selskapet sier noe annet.

Velge riktig oppbyggingen av din dress.

Mange menns dresser er laget av poly-viskose materiale og de finnes i ulike utførelser som en matt overflate og en skimmer/skinnende overflate. Kvaliteten du bestemmer levetiden for din dress. Den største fordelen med denne typen stoff er at de er lette og rimeligere. Men er ulempen at de ikke puster godt, så det er bedre å velge poly viskose drakten hvis du sitter i en luftkondisjonerte office. Hvis du er på farten og møte klientene, passer du kommer til å være svetting som gale i en poly viscose.

Andre stoff alternativer er ull og ull viscose. Disse passer kan puste lett som er egnet for alle klima som de er varm i vinter, men kjølig om sommeren. De er også mye bedre i kvalitet og varer mye lenger. Ull passer virkelig press ikke mye og det ville være ideelt for personen som bærer passer dag ut og dvs for corporate type. Ulempen er at de er tyngre i vekt sammenlignet med poly-viskose drakten og dyrere.