Mote

Designer vesken du ville elske å kjøpe i 2015

Du er ivrig venter på din neste ferie-tilbehør, eksklusive våren essentials og ulike andre uunnværlig må-haves. Du vil imidlertid kanskje bare kjøpe noen av de beste tilbehør 2014 som ville være populære i 2015 også. Fjor, en rekke designer vesker kom som er utsøkt, luksuriøse og fantastiske - og du vil kanskje bare en av dem. Her er en titt på noen av disse designer vesker i fjor gjorde øyne snu og var populære bære-overs for 2015 reise. Posene er populære, og du kan kjøpe dem på store veske butikker i de fleste store metroområder byer rundt om i verden.

Kloden-Trotter 18" Cruise Centenary spesielle Ed tralle:

Spesialutgaven kofferten av kloden-Trotter vises ganske smart og elegant og kommer i en mobil vogn på hjul. Dette gir deg muligheten til å utføre en rekke tunge gjenstander enklere enn en reiseveske uten hjul. Det minner deg av det rike stilig utseendet, som forsterkes av et snev av fersk levende farger. Denne vesken fra kloden-Trotter er for en person som deg som utseendet er viktigere enn brukervennlighet. Prisen på dette er $1800.

Moncrief Lizard-effekt skinn avtakbar saken reiser tralle:

Moncrief er den beste følgesvennen for mote-elskeren som deg, som er interessert i bærer stil enn noe annet. Utseendet på denne trendy avtagbar vesken er markert ved sin øgle-print design, som virkelig gjør det unike, men de merkeligste tingene om det er den kan brukes som funksjonell bærbar PC bag med en rekke Multi-Utility spor. Prisen er ca. $8,500.

Reise ekstra: Flight 001 SpacePak reiseveske angir:

Dette er en av de hendig og veldesignede poser av 2014, som gjør din reise en veldig praktisk. Dette trendy reiseveske lar deg organisere ting i ingen tid og dermed sparer du tid. Mens du reiser, kan du raskt sette ting som du trenger i denne bestselgeren 2014 og blir ferdig med din pakke i gang. Reise i stil er hva du får fra denne reise bag sett - perfekt for din flyreise. Denne vesken er ca $1200.

Uansett hva slags designer bag du velger, husk å få en som passer dine behov. Enten det er tote eller clutch, er det mange alternativer der ute. Du kan bare få en av disse designer vesker på en engros-pris ved å handle online.