Mote

Lær mer om menn klokker

Klokker er som egenerklæringer; de trenger ikke å være stein encrusted har så mange ringer eller gi deg et innblikk i været i noen del av verden. For en office-goer, det spiller ingen rolle hvor mye snø har falt på en bakketopp tidligere helgen med mindre den bakketoppen er ditt arbeidssted.

Velge riktig klokken kan være vanskelig men et håndledd kan aldri være uten en. Det er referert til som "mann smykker". Til tross for tekniske fremskritt i ur design og funksjon, det markerer en mann for "hva han er" ikke hva han "ønsker å være". Sammenlign det med et slips, som fullfører et antrekk. Akkurat som andre tilbehør i garderoben må en klokke være synkronisert med typen dressing.

Kjøper en klokke trenger ikke en grad i vitenskap, men det er noen se betingelser skal se etter.

• Vanntett - klokker er ment å være vanntett; men det betyr ikke nødvendigvis at du kan ta en dusj hele tiden med den på eller svømme med den. Vanntett faktor gjelder bare i visse betingelser.

• Komplekse tekniske detaljer - tid er den grunnleggende funksjonen av en klokke; årlige kalendere og stopwatches er valgfrie faktorer som behov basert; en ubrukt funksjon i en klokke bare øker prisen.

• Quartz - ur regulert av kvartskrystall svingninger og drives av batterier er mer nøyaktig i tid enn de fleste andre.

• Bevegelsen av stykker - holder den klokke tikker.

• Selvbildet svingete - et mekanisk ur som sår

Noen tips for iført rett klokke

1. en Lær stropp watch har å matche med skoene slitt - svart og svart eller brun og brun. Grå uformelle sko samsvarer med mørk blå lærremmen hvis et element av blå funksjoner i klær.

2. en distinkt kjole stil - si uformelle eller sporty - bør ledsages av en klokke av stilen

3. klokkens utseende også teller - ren svart eller hvit ansikter med metall eller lærreimer gå bra med nesten alle antrekk.

4. tekniske egenskaper gå ikke med formelle arrangementer - for formelle anledninger eller svart slips hendelse, metall eller svart skinn stropper sitte godt; se bør ikke ta unna fokus.

5. se kan ikke definere du - det blir et problem av stereotyper.

Den årlige SIHH se Fair i Genève tegner mye oppmerksomhet der de nyeste trendene i 2015 vil tilsynelatende bli avduket. Noen av de forventede navnene er Cartier, IWC, Jaeger-LeCoultre og Richemont.