Mote

Ulike stilarter av brude sashes

I tidligere tider var den tradisjonelle brudekjole hvit eller ivory uten mange dikkedarer bortsett fra et tog på baksiden. I dagens samfunn bryllup kjoler er ikke alltid hvitt, men er også andre nyanser og farger. De også annerledes fordi mer bruder er avgjørende å legge frills å deres bryllup kjoler i form av definere waistline ved å legge et fargevalg som en aksent ved å legge en brude sash sin kappe og noen ganger til kjoler av hennes bryllup. De gjør ikke til aksenten sin waistline, men å lage sine egne unike følelse av mote. Bruder i dag vil sørge for at de tilpasse din brudekjole men samtidig holde deres bryllup kjole klassisk ennå elegant. Bruke en brude sash er én måte å gjøre dette.

En brude sash tilbyr bruden en fleksibel stil og farge valg til aksenten din brudekjole og prudepike og forstander av Honolulu kjolen. Noen av de ulike stilene av en brude sashes inkluderer:

• En farget sateng belte-denne type sash er noen av de mest populære variantene brukes til å lage en spektakulær stil. Bruke en farget silkeaktig satin sash vil legge en delikat finish enda friske opp det generelle utseendet på bryllupet kappe. Ett eksempel er å ha en hvit eller ivory kappe brudekjole som vil se elegant med en jorden tonet sateng belte som er innredet i en vakker bue med swaging bånd. For å avslutte ut bør midt på rammen ha beading detalj.

• En sash stylet på tilbake-dette er et utseende som går bra med en brudekjole som har en full skjørt og tog. Dette brude sash kan være i fargen på bryllupet partiet, men i en lysere nyanse og kan bidra til å kompliment brudekjole. Brude partiet kjoler kan ha et belte laget av samme materialet og farge som brudekjolen slik de er utfyller hverandre.

• En svart sash-noen kan synes at disse typer sashes har ingen plass i et bryllup, men å legge en slank svart brude sash beading detaljer vil bidra til å forandre utseendet bryllupet kappe. Både stil og farge er forbedret og vil gi bryllupet kappe en titt på klassisk skjønnhet og eleganse.

Når du prøver på bryllupet kappe eksperimentet med en brude sash forskjellige stiler, vil farger og materialer slik at du kan se hvilke brude sash legge eleganse til din spesielle dag.