Mote

Farget jeans - en classier avatar av trauste jeans er den nye mote-setningen

Jeans har blitt et klassisk stykke plagg, og er et must for menn, kvinner og barn. Om du kommer til skolen, på jobb, en helgetur eller en kjole ned middag, du får i din favoritt par jeans, og du er klar å gå. Jeans er en av de mest allsidige og praktiske stykket plagg som er ikke bare behagelig, men også lett å omsorg.

Sperring noen designermerker, de fleste jeans er veldig billig, og det er grunnen hvorfor de fleste av oss eier mer enn 3 eller 4 parene. Faktisk uttalt en undersøkelse gjort i 2009 at en gjennomsnittlig amerikansk har minst 7 par jeans i hans eller hennes garderobe.

Farge revolusjonen i Jeans: før 1970, jeans var tilgjengelig bare i blått. I 1980 farget jeans ble berømt, og for første gang folk innså at jeans kan faktisk være i hvilken som helst farge de ønsker.

Folk begynte iført jeans i multi-farget og mønstret ser. Denne moten varte ikke lenge og falmet bort. Nå farget jeans er tilbake med en hevn. Farge jeans for kvinner er den nyeste trenden og virkelig fanger opp.

Disse jeans er ikke så lett tilgjengelig som de blå fordi deres trender stadig skiftende veldig fort. Fargen er også avhengig av sesongen. Men er nøytrale nyanser som grå, hvit, svart og brun lett tilgjengelig.

Hendige Tips å omsorg for din farget Jeans: farget jeans er teknisk ikke jeans. De er farget med forskjellige plagg døende prosesser. Hvit twill jeans sendes gjennom en rekke faser til farget i forskjellige farger. Siden dette er farget, de har tendens til å visne, og dermed riktig omsorg må tas mens vaske dem, spesielt å opprettholde sitt opprinnelige utseende. Her er noen tips for å sikre at din fargede par jeans ikke blir nedtonet.

Vask farget jeans med som farget tøy, som fargestoff pleier å kjøre i løpet av de første par vasker.

Alltid vaske farget jeans genseren. På denne måten kan du redusere falming skyldes stoff gni.

Dette bør vaskes med flytende rengjøringsmiddel i kaldt vann. Dette igjen reduserer vask bort av fargen.

Velg milde syklusen stole.

Istedet for benytter tørketrommelen, la det tørke innendørs.

I motsetning til vanlig jeans, farget de ikke er utslitt falmet og forvitret se. Disse jeans er fortrinnsvis slitt med et lyst og friskt utseende, som det er dressier enn de normale sortene. Så kjøpe din favoritt farge jeans og ta godt vare på det å holde det nye utseende.