Mote

Har et godt øye til øye forfalskninger og etterligninger mens kjøpe brukt poser?

Eie minst en dyr designer handbag er enhver kvinnes drøm. Disse designer håndvesker er derimot exorbitantly dyrt, og er mye utover vårt budsjett. Bare en svært få av oss har råd til å eie en garderobe full av designer håndvesker, mens mange andre må lagre for måneder før råd enkeltvis. Som imidlertid ikke hindre oss siklende over disse eksepsjonelt designede poser i butikker og moteblader.

Hvordan å eie en høy End Designer veske?: disse posene er uten tvil svært dyrt, men det er mange måter å eie en. Slike ene er å kjøpe en brukt pose, som vanligvis kommer for en brøkdel av den faktiske kostnaden av det nye.

Det er mange kjendiser der ute i verden, som er rik nok til å kjøpe en designer bag på slipp av en lue.

De så som ideen om rydde opp deres allerede overfylte skap for å gjøre noen plass for nye ting. Til tider er bare lei av repeterende sine poser i offentlige opptredener. De kan enten kaste bort de gamle posene eller selge dem som brukte. Derfor det gjør mye fornuftig å faktisk selge dem disse posene, i de fleste tilfeller, er så god som ny.

Uansett kan være grunn å selge posen, gir det faktisk oss en god grunn til å kjøpe en. Disse posene er i perfekt orden og mye billigere enn nye, kan du si nesten halvparten den faktiske prisen. Denne måten du kan vise frem din utsøkt smak og fortsatt spare en masse penger.

Vokt dere for imitasjoner: Mens går shopping for brukt håndvesker, kontroller at du ikke ender opp med å kjøpe en falsk eller imitasjon. Du kan huske followings poeng mens kjøpe det:

Sjekk om posen er en etterligning. Imitasjon ser nesten som ekte posen, men det vil være en liten variasjon i navn, logo, farge osv. Dette er deres måte å unngå opphavsrett regler.

Sjekk for forfalskninger. Falske poser har alt som opprinnelige, selv logoen, men ikke samme kvalitet.

Kjøpe fra godt etablert og kjent brukte produktet selgere. Kontroller at du gjøre leksene dine før avslutte.

Se nøye på detaljering som stitching, glidelås osv. Dette er den riktige måten å identifisere originalene fra forfalskninger.

Hvis prisen virker altfor billig, være skeptisk. Selv om brukt, vil en designer handbag fortsatt være litt dyrt.

Når du har brukt du designer veske lenge nok, kan du sette den opp for salg og kjøpe en annen. Denne måten du kan holde endre tilbehør og fortsatt spare en masse penger.