Mote

Stil selv i sort jeans - tips for å mikse og matche dem med andre mote elementer

Når du går for jeans shopping, er det vanligvis blåtoner som krysser ditt sinn. Men er det nå tid blekk din garderobe med sort jeans i forskjellige kutt, stige og stil. De fleste kvinner foretrekker det, som det kan brukes overalt med formell eller uformell topper.

Svart Jean gir slankende effekt

Svart farge skjuler din altfor curvy figur. Den innrømmer du å dekke kroppen feilene, og gjør du ser i form og komfortable. En av de beste delene om kvinners sort jeans er at du slipper å bekymre deg om kutt, vekst, stil og design. Du kan bruke hva ditt hjerte ønsker, uten å bekymre deg om noe.

I dag, er disse tilgjengelig i alle kutt og stiler, gi hver kvinne en bred samling av valg å velge fra. Fet svart jeans gjøre deg se elegant og øke selvtilliten din samtidig. Du kan koble det med formell eller uformell topp, som per din smak.

Tips for å mikse og matche sort Jeans med andre elementer i garderoben

Det er veldig viktig å vite, hva ville se bra ut med jeans, og hvordan du enkelt kan mikse og matche det med andre klær i garderoben. De fleste av dere vil bli overrasket over å vite at svart jeans kan brukes på alle anledninger, være den for kontor, uformelle møter, partene eller andre begivenheter.

Når du bruker disse jeans for en dag ute med venner, kan du bruke kjæresten jeans, mager eller støvel kuttet. Dette er behagelig å bære, mens henger ut med venner eller under noen av ærend. Du kan legge til en enkel genser eller jakke over grafisk t-skjorte.

For en kveld ut, flammet opp jeans, mager eller støvel er jeans sterkt foretrukket, som de gir en elegant utseende. Du kan bruke lyse og nøytrale farger flørtende toppen, etter din stil. Med dette, kan du også bruke beaded smykker, og slå det med en smart skinnjakke. Det vil gi deg følelsen koselige selv i kalde kjølige netter.

For forretningsmøter eller office, kan du slå sort jeans med en silke bluse. Slitasje matchende blazer og smart se eller armbånd, som per dine preferanser. Slim fit boot cut sort denim anbefales mens attending offisielle møter eller funksjoner. Du kan enkelt blande med folk seg formelt attires og ikke føles malplassert.

Hvorfor holde bare med nyanser av blått når sort jeans kan bæres ofte for enhver anledning, enten det er offisielle eller personlig.