Mote

Hva skal se etter mens plukke et par jeans eller denims for menn

Basert på skiftende motetrender, vil klær og tilbehør i garderoben også holde endre følgelig. Men er det en type klær som ikke bli berørt med skiftende trender. Selvfølgelig, er det din denims og jeans. Du kan fortsatt bruke jeans som du ville ha kjøpt 5 år tilbake.

Jeans eller denims har alltid vært i trenden for menn. De fleste multinasjonale selskaper disse dager, tillate med sine ansatte å olabukser til arbeidsplassen. Flotte med jeans er at de gå videre og videre. Ikke å nevne at de ser enda bedre etter falming.

En annen grunn hvorfor denims gjør det spesielt stedet din garderobe er fordi de går bra med nesten alle typer skjorter, t-skjorter, tank topper, sweatshirts, gensere, jakker, osv. Hvis du har en flott kropp, kan du selv flaunt det ved iført jeans uten noen topper også.

Tidløs vasker

Forsøkt og true denim stil har alltid vært den hotteste plukkingen for menn fra hele verden. Det er noen denim stiler som ikke er berørt av skiftende motetrender gjennom årene, og følger som:

Mørk dongeri: - mørk dongeri rett-leg passer er perfekt for alle anledninger. Du kan enkelt kobler den formelle skjorte eller casual t-skiter. Du kan bruke den med skinnjakke og joggesko eller støvler, og ser fantastisk mens du går på en dato eller for et parti. Denne antrekk går bra med formelle sko også.

Falmet Jeans - falmet denim ser flott mens du lazing rundt hjemme eller ute med venner. Du kan bruke den med øye-fengende skjorte og idrett jakke se utestående.

Blue Jeans - disse har utviklet seg fra å være bare en tørketrommel og røff par klær til allsidig stykke. Du kan bruke den når som helst og hvor som helst. De går bra med farge skjorte eller t-skjorte.

Stoff blander

Selv om den grunnleggende strukturen av denim stoff er like, har noen dyre materialer er blandet for å gjøre det elastisk. Dette stoffet mister ikke sin tekstur selv om du vasker det flere ganger, og kan ikke være lett skadet på grunn av grov bruk. Dette elastisk materiale kan du passer inn, selv om midjen størrelse øker med 1/2 en tommen.

Farge

Du får velge fra medium, lys og mørke nyanser av blå, svart, grå farger. Før du velger et par denim, finne ut om det passer din personlighet, din hudtone og fysikk. Hvis du ikke har noen bestemt farge godt, kan ikke du investere pengene dine på den.

Men hvis du ikke er spesielt om nyanser, kan så du alltid gå for de dempede tonene, solid lyse og andre slike farger. Det er mange andre faktorer som du kan vurdere når du kjøper menns designer jeans. Men passer de grunnleggende kriteriene for å lete etter mens kjøpe et par denims er slank, rett/slim, avslappet og rett/avslappet, etc.