Mote

Hvordan kjøpe den perfekte laptop bag

Når du kjøper maskinen, er det neste tingen å kjøpe en bærbar PC bag eller en sak. En bærbar beskytter datamaskinen og kan også være en kul fashion statement. Her er noen tips for å hjelpe deg å velge den rette laptop bag.

Funksjoner

Sjekk ut funksjonene datamaskinen har. Hvis du reiser ofte, bør så du velge en maskindekslet som er kalt kontrollpunktet vennlig. Hvis du vanligvis bære avhandlinger, bærbare harddisker og andre ting, så du bør se etter romslighet og lommer for å organisere tingene dine. Kontroller om datamaskinen passer i posen. En god bærbar PC bag vil også ha en selvreparerende glidelås i motsetning til billigere laptop vesker.

Laptop bag stiler

Datamaskinen dekker kommer i forskjellige stiler. Laptop ermene er nyttig når du ønsker å bære din bærbare PC i en pose som mangler polstring. De kan også brukes til å bære maskinen sikkert i bedriften. Se etter poser som har god polstring og selvreparerende glidelåser. Noen laptop Bager komme skulderveske stil. Du kan bære en bærbar datamaskin på skulderen av håndtakene. Slike poser er lett og kompakt. Se etter polstrede håndtak eller stropper. Backpack laptop vesker er komfortable og casual og er foretrukket av reisende. Messenger poser hjelpe deg å bære den bærbare datamaskinen og andre ting som de kommer med tvers av kroppen design. De er bra for aktive mennesker som de er holdbare.

Vekt

Vekten av en maskindekslet er svært viktig. Datamaskinen er laget av Lær, nylong og cordura. Bestemme hvilket materiale du foretrekker og kjøpe en. Vurdere utseendet på vesken. Gjør det ser bra? Husk på at hvis det ser attraktive, deretter tyver kan stjele vesken.

Enkel å bruke

Den andre faktoren å betenke er tilgang. Kan du ta den bærbare datamaskinen lett? Er enkel å bruke, spenner og remmer utgivelsen og fest? Dette er viktig spesielt hvis du er en hyppig reisende.

Skade-kontroll

Din maskindekslet beskytter den bærbare datamaskinen. Posen bør faktisk tilbyr beskytte ion mot støt og jostles. Posen bør ha litt padding eller polstret lommer. Det er bedre hvis posen har en slags luftpute for ekstra beskyttelse. Sjekk om posen kan faktisk tåle vekten av datamaskinen. Noen laptop vesker arkitektur støtter ikke posen riktig. Glidelåser bør være god og sterk også.

I et nøtteskall, Tilbring noen hands-on tid i en bærbar PC dekker du er interessert før du kjøper en.