Mote

De tre hovedtypene av foran styrke menns undertøy

Menns undertøy vært noe som er sjelden snakket om, men du vil bli overrasket av utviklingen de siste årene, spesielt i undertøy teknologi. En av de mest populære funksjonene er teknologi som øker utseendet på forsiden. Det er tre hovedtyper av frontal forsterkning teknologien hver med sine egne fordeler og ulemper.

Hvorfor er styrking undertøy plutselig så populære?

Det åpenbare svaret er at gutta bare ønsker å se større. Det er en forfengelighet eller tillit problemet. Men er det også noen helsemessige fordeler. Den løfte og støtte fra noen teknologi og pose design kan bidra til å redusere stikker, svette, squashing og gnaging.

Det er hovedsakelig tre måter som undertøy merker produsere undertøy for å øke størrelsen på forsiden:

1. push-up teknologi

Push-up teknologi gjør mannen det rart-BH gjør for kvinnen. Push-up undertøy har et stykke materiale ved inngangen til posen, som er formet som en hestesko. Den har en U-form. Pakken ligger i posen og U-formet materialet fungerer som en talje, gi støtte under pakken. Det høres ubehagelig og kan det føles litt rart i begynnelsen, men materialet er myk og noen ganger elastisk å gi komfort. Denne heisen og støtte bidrar til å flytte pakken oppover og utover som faktisk forbedrer utseendet på forsiden. Også flytter pakken fra kroppen og reduserer stikker og svette.

Andrew kristne merket har en samling av undertøy som inkluderer push-up teknologi, 'show, det' samlingen. Denne samlingen av undertøy hevder å øke foran målinger ved opptil 1,5 tommer.

2. polstret undertøy

Menns polstret underwearstyles har stykker av materiale inn i front veske til å opprette en fyldigere utseende. Det er ingen løfter eller støtte. Dette er rent et forsøk på å forbedre utseendet på forsiden. Innsatte materialer er vanligvis skummet basert for å gi komfort, men noen stiler har mer rigid materialer som gir beskyttelse, som beskytter idrett undertøy brukes i fysiske lagidrett. Mens polstret undertøy skaper et bedre utseende, kan Tilleggssøkeordene materialet fungerer som en isolator og øke temperaturen, som ikke kanskje er det beste alternativet for noen som bor i et varmere klima.

Avhengige av undertøy merket har en samling av polstret undertøy, kalt "Pakke opp". Denne samlingen har et avtagbart stykke skum materiale i front veske.

3. veske undertøy

Poser i menns undertøy er innredet i ulike størrelser. Svært små poser vil squash alt og holde det på plass. Svært store poser gir ekstra plass for større gutter og la alt henge naturlig fri. Større poser, mens utformet for å gi mer plass foran eller for å gi en naturlig og henge fri seg erfaring, har den indirekte effekten av å gjøre forsiden ser større. Det er også noen god helsefordeler: mindre stikker, mindre gnaging, mindre svette, mindre squashing. Men mens veske undertøy gir best naturlig følelse og litt ekstra plass, det gir ikke heis og støtte.

Samlingen Andrew Trophy gutt er utformet for å gi ekstra mellomrom foran for større fyren.

Andrew kristne nesten nakne samlingen har en litt annen kutt til standard undertøy, så posen er større og utformet slik at en naturlig henge ledig plass.

Hvilken er best?

Det er ingen riktige svar til dette som det er et spørsmål om personlig valg. Push-up undertøy pleier å gi største generelle forbedringen gjennom løfte og støtte, men det kan føles rart og ubehagelig. Polstret undertøy gir fulle utseendet, men skaper varmere temperaturer. Veske undertøy er de fleste naturlig og behagelig, men det er utformet for å gi ekstra plass og bare har den indirekte effekten av ekstrautstyr, den er ikke utformet spesielt for å forbedre.