Mote

Hvorfor moteindustrien gjør mer petite klær

Det er tegn på mote verdens synspunkt kort kvinner, som de vil etiketten oss 'petite"i stedet for bare kort. Det er ikke et nedsettende begrep, men kanskje mote verden ser oss sånn. Vi er i mindretall, vi passer ikke deres ideelle. Så faller de ikke for oss skikkelig. De fleste merker gjør ikke petite størrelser på alle og mange merker hevder å, men de får det galt.

Det er ikke bare om kortere ermer og hems er det fem vertikale målene på petite kjoler som må justeres. Og ikke glem at andre funksjoner må være redusert i forhold. Frills må være mindre og færre, mansjetter må være kortere mønstre mindre.

Jeg har snakket med flere merkevaren designere, spør hvis de skulle designe et petite utvalg. De var ikke interessert fordi det betydde bearbeidelsen design for et mindretall markedet. Dette er når mote selv lider. Når det er ikke om å gi stor mote til kvinner som ønsker det - men om å tjene så mye penger som mulig.

Selvfølgelig å lage en hel rekke petite klær øker aksjen holder for butikker/lagre, og fordi det handler om profitt, ned med billige knapper og glidelåser, bedrifter vil ikke ha de ekstra kostnader og økonomiske utlegg.

Jeg har brukt mange år leter petite elementene i motebutikker, de var alltid på baksiden, en liten inndeling eller en rail. Hva det sier "vi har noen petite ting slik at vi kan si at vi dekker alle størrelser, men vi gir ikke noen reell betydning". Og hvorfor er petite design forskjellige? Hvorfor lage et annet område passer bedre mye eldre kvinner, i stedet for velstående mote bevisst shorties. Vel takk! Og det er hvordan vi petites føler, som er det leppe-tjeneste fra moteindustrien, ingenting mer.

I rettferdighet ble mer nylig ting har bedret seg i enkelte områder, og selvfølgelig verre i andre. Vi har sett en favoritt petite merkevare lukker, bare for å være kjøpt og forandret av en kjede butikk. De hevet vår håper bare å dash dem! Flere merker oppretter begrenset petite områder, men andre merker faller deres petite områder. Vinne noen, miste noe.

Antagelig moteindustrien ikke så bekymret fordi folk kan bruke klær som er for store. Jeg vet - fordi jeg har brukt livet mitt gjør det og hating det! Men det er ikke godt nok. Vi ønsker ikke å se ut som en sekk med knoppene og vi ønsker ikke å ha alt forandret. Ikke glemme at ikke alt kan endres.

Det faktum at det er dusinvis av Petite bloggere der ute vie tid til søker ut petite klær å hjelpe oss finner det, forteller meg at det fortsatt er et reelt problem.

Der vi ser noen større merker oppretter en petite området det er vanligvis ganske begrenset og også en tendens til å være merker rettet mot yngre kunden og casual markedet. Så hva skal vi ha for å fungere? Jeg skulle ønske jeg hadde en halvkilo for alle som sa jeg kunne kjøpe barneklær. Oh, hvordan vi le av!

Vi er alle så desperat for anstendig petite design at problemet håndteres hovedsakelig av små oppstart bedrifter på Internett. Petite kvinner begynner egne linjer med petite klær. Det er sprøtt at vi har å gjøre dette. Takk himmelen for Internett, det er lov kvinner uten mote bakgrunn å komme inn i mote på deep end og deretter deres små bedrifter kan sende petite produkter over hele verden. Sjekk ut store merker! Petite jentene gjør det for seg selv.