Mote

Hvordan å vaske silke skjorter hjemme

Blant de naturlige fibrene tilgjengelig for mann-slag er silke den sterkeste tilgjengelig for bruk. Silkestoffer brukes i en rekke måter som gjør sengetøy, skjerf, saris og skjorter. Silke kan blandes med andre stoffer gi en blandet effekt som viser seg for å være billigere enn ren silke. Ut av alle silke klær brukes av mennesker, anses silke skjorter å være de mest attraktive av menn over hele verden. Ingenting kan sammenlignes med en skarp hvit silke skjorte som ser absolutt trendy og fasjonabel. I noen deler av India, silke regnes plagget å brukes på daglig basis å forlate alene bryllup og festivaler. Men Hovedproblemet som oppstår med silke er ikke sine kjøp men vedlikehold. Alle silke plaggene er å være tørr-renset men siden tørr rengjøring er et dyrt alternativ, noen ganger blir det obligatorisk å vaske dem hjemme fra tid til annen.

Vask av en silke skjorte er ikke vanskelig, det krever bare en enkel prosedyre som skal følges med visse forholdsregler å bli tatt til unngå å ødelegge skjorte. Trinnene involvert i vaske skjorte hjemme kan beskrives som-

1. det ideelle stedet å vaske silke skjorte er vasken. For å få best vaske resultatet, er det bedre å ta lunkent vann, som er verken for varmt eller for kaldt. Skjorte bør være dyppet i dette vannet.

2. Hvis ved en tilfeldighet, har blitt farget skjorte, er det viktig å legge litt ammoniakk til det varme vannet. Antall ammoniakk bør ikke være mer enn to kamper.

3. alle slags gni av stoff, spesielt rundt halsen og mansjett området bør unngås som det pleier å svekke silken fibrene.

4. dette dyppet skjorte er å være riktig skylles i rennende vann.

5. for å få best vaske resultat, bør skjorte være igjen dyppet i vann med en liten mengde destillert hvit eddik. Denne skjorten skal være virvlet med hendene i noen minutter i dette eddik vann.

6. de viktig å holdes i bakhodet er ikke å presse silke skjorte for enhver pris. Vasket skjorten har å være innpakket i store terry håndkle ved å spre håndkle på flatt underlag og deretter sette skjorte oppå den. Håndkle skal deretter rullet sammen med skjorte og bør gis en veldig lett vri å bare ta ut ønsket vannet.

7. skjorte må være så pakket og kan henges på en kleshenger tørking eller gjøres å ligge flatt på en annen tørt håndkle. Håndkle vil absorbere alle fuktighet, dermed tørking skjorte. Denne damp-tørket skjorten er da klar for stryking. Stryk på skjorta når det er fuktig gir skarphet det generelt utstillinger.

8. det er viktig å huske at alle farget skjorte før vask må kontrolleres for farge hurtighet. Dette kan gjøres ved å vaske et lite område av mansjetten eller bak i nakken, se effekten.

9. så unngå merker på silke skjorten er det viktig ikke å henge den over kanten.

Silke har vært i bruk for lengst kjent til mann. Først, ble det også brukt som en rustning dekker og kule korrektur. Siden det er naturlig strålende og har en svært høy støtdempende, ble deretter brukt å gjøre forskjellige plagg for både menn og kvinner. Det kan definitivt slå ut for å være en langvarig plagg, men det må være forhåndskrympede før bruk og har også holdes rent og forsiktig å unngå å forårsake noen form for skade til stoffet. Så, hvis du er en stolt eier av en silke skjorte, så ta vare og se etter din skjorte også!