Mote

Slik fjerner olje flekker fra skinn?

En fantastisk kveld kunne ikke få noe bedre når du har slitt din favoritt biker skinnjakke nylig kjøpt på Internett, for kontoret festen. Ting går bra inntil noen tilfeldigvis glir en frisk plate av bacon fett på jakken. Med en favoritt antrekk som dyr blir ødelagt, kan du ta det på oppnå, men hva hvis det er sjefen med sjansene for en lovende markedsføring? Oops! Jeg tror du er i trøbbel!

Problemer, hvis du tror er rengjøring jakken, vel du er galt. Det er en vanlig misforståelse som olje eller fettflekker på lærjakker er irreversibel. Fjerner flekker samtidig ikke å ødelegge stoffet er ganske utfordrende, men mulig. Alt du trenger er litt tid og noen elementer i å glem det.

Les instruksjonene

Før du starter, ta tid til å lese rengjøring eller vask instruksjonene i jakken som går ubemerket mest av tiden. Uansett prosedyren anbefales teste den først en skjult del av Lær å sjekk for alle farge døende. Skrape flekker umiddelbart ville ikke være mitt valg for det kan skade huden og gjøre bortskjemt området.

Bare strø konkurrentene

Lærjakker eller skinn alene kan absorbere olje eller fett veldig raskt. Så er det bedre å handle klok og komme inn i handlingen. Best og enkleste måten å vinne tilbake jakken er å strø noen talkum, salt eller mais stivelse overdådig over flekker, vente over natten og tørk den med våte tørk, microfiber eller lo - fri klut. Disse materialene konkurrere med jakken å absorbere oljen raskere.

Tannkrem kan være din Frelser

DAB tannkrem over partiet wrecker å gi den samme effekten. Forsiktighet bør utvises disse langs korn av skinn. La det å avkjøle deretter kratt av tørket patcher.

Varmt jern & talkum

Når har blitt stenket talkum, lay et ark av avisen over den og dryss litt mer talkum som sette et nytt ark av avisen. Trykk varme strykejernet på vekslende lag avisen og talkum over stained området for pulveret til å absorbere oljen flekken. Pass på å trykke jern for ikke mer enn tre minutter hver gang.

Vaskemidler, eddik og varme hår

-Du kan også bruke flytende rengjøringsmiddel-dyppet klut til å tørke skjær.

-Eddik er også en god olje-flekkfjerner. Like deler vann og eddik, sitronsaft og to deler av linolje, dytter på jakken vil gjøre godt. Vel trenger dette mors veiledning!

-Nøye overvåket av destillert vann, havsalt, hvitt mel og bakervarer brus som en hjemmelaget vaskemiddel blanding utflytende med en klut over olje flekken kan gjøre underverker.

Lær jacketsare dyrt, trendy og personlig appellerer til brukes til ens hjerte innhold ikke bare om vinteren. Med disse rettsmidler tilgjengelig er det ikke nødvendig for deg å bli bekymret over olje-farget jakker eller markedsføringen.