Mote

Tips å handle for beste støvler online

Netthandel sparer dagen for mange mennesker spesielt på grunn av tid fordelene det gir. Internett-butikker tilbyr også mange å nyte billigere priser på elementene de er mest i behov av. Dette er med tanke på at de fleste av butikkene tilbyr salg og rabatterte elementer som gjør det mulig å kjøpe det du ønsker mest til en pris som er mest rimelig for deg. Disse nettbutikkene har også fordelen av å spare tid. De gjør det mulig for kjøpere å finne det de ønsker og har den levert til hvor de er. Derfor dispenses det med behovet for å gå fra butikk til butikk.

Hvis du har en fetish for støvler, vet du hvor viktig det er å finne det beste valget for deg. Nettbutikker vil ha stor støvel samlinger for deg å velge mellom, men du må også spille ditt for å få det beste. Å vite din ben og kalver kan være alle tips du trenger å gjøre det riktige valget reduseres på skuffelser spesielt med online-kjøp.

Tips 1 - Hvis kalver er tykke, velger støvler med elastisk stoff eller skinn, elastisk gussets, blonder og spenner skal fungere fint for deg. For å smigre din ben kurve, kan du også velge de med vinklet mansjetter. Hemmeligheten er å unngå støvler som kan gjøre deg kjedelig og støvler endte på området kalven er bredeste eller wraparound stropper accentuating fylde. Du kan ha din støvel med leggings eller strømpebukse med matchende farge for lene lang linje utseende.

Tips 2 - om beina er korte, gå for klemt fast og heeled støvler for å forlenge utseendet på beinet. Strømlinjeformet design komplett med vertikale aksenter som blonder og glidelåser er beste for deg fordi de beveger øynene oppover sammenlignet sidelengs. Hemmeligheten skal unngå slouchy kutt, stropper og firkantet tær som bare legger bredde. Du kan bruke støvler med slanke bukser eller blyant skjørt for å holde elegant forlengelse effekten.

Tips 3 - hvis føttene er bredt, holde seg til mandel eller runde formet støvler over de med spiss tå. De vil gi føttene plass og gi deg en feminine utseende spesielt med et slank hæl. Velg de med en frontglidelås så det er enklere å skli føttene i det. Unngå støvler som har remmer og spenner rundt foten-ballen siden de bare utvide utseendet på føttene. Du kan bruke boots med bukse med en toe boksen skummet så foten er brutt.

Tips 4 - Hvis kalver er tynne, gå for fleksibilitet. Alt materiale, blonder og spenner skal være fleksibel slik at boot former til kalver. Slank ankelstøvletter vil gjøre en utmerket form for deg, men du bør gå for farger som er dristig å gi en curvier utseende til beina. Bo utenfor slouchy kutt og ha støvler med mønstret skjørt og kontrasterende tights for å legge til dimensjon.