Mote

Endelig - en idiotsikker måte å kjøpe en skreddersydd dress online

Det er fullt mulig for folk flest å kjøpe førsteklasses off-the-pinne klær online, og det er det mange av oss gjør. Vi vet størrelsen vår, det er det samme i år, så hvorfor ikke dra nytte av det brede utvalget av tilbud og tilbud som slå opp online hver dag?

Det er tider, men når du trenger noe litt spesiell og dette er aldri mer aktuelt enn eksempel menn bedrifter eller formell dress. Når du vil se din beste, gjort å måle skreddersydd dress er vanskelig å slå.

Prosessen med å kjøpe en gjorde for å måle Dress er langt fra enkel skjønt. Først velger du stoffet og stilen som kreves. Så kommer måling scenen med skredderen tar mange målinger og nøye skrive dem ned.

Endelig arbeidet kan begynne, og noen dager senere, din dress eller andre laget for å måle plagg er klar for den første montering. I mange tilfeller vil dette være det bare passende at kreves, men det er ikke uvanlig for skredderen trenger en andre passende for å rydde opp i detaljer.

Det er alle verdt det til slutt men fordi du vil gange med et plagg som passer dine behov akkurat.

Så hvordan er det skal være mulig for en online klesbutikk å tilby laget for å måle drakter som passer deg perfekt, uten behov for en personlig passende?

Svaret ligger i en smart, men utrolig enkle, idé som har vært utviklet og nylig brakt til markedet av et kinesisk skreddersøm selskap.

Hva disse flinke folk har gjort er å oppfinne konseptet med en gratis "Testing" dress. Her er hvordan det fungerer:

Du velge stoff og stil. så du gå til delen mål og inn Legg alle data som kreves. Når dette er gjort, begynne håndverkere å gjøre sin magi. Først av alt de vil gjøre deg en helt gratis Dress, kjent som en testing passer og sende den til deg - du betaler bare for portoen.

En gang du har testing drakten du prøve det på og anbefaler skreddersyr av eventuelle endringer du trenger. Så snart det er gjort de kan produsere den endelige dressen og de deretter definitive størrelse data du i fremtiden vil du bestille igjen.

Denne unike teknikken har fungert veldig bra i fransk markedet men har nettopp blitt lansert i engelsk - talende områdene, men de involverte er sikker på at det vil gi mange flere mennesker tillit til å kjøpe en øverste verdi, topp kvalitet skreddersydd dress online.

Som et siste poeng men jeg tror det er verdt å nevne at hvis du shoppe rundt, kan du få en full 12 måneder garanti på klær kjøpt denne måten.