Mote

En petite lady's guide til å kjøpe jakker

Jakker er et must i enhver kvinnes garderobe. Det er en flott arbeid slitasje og ser fantastisk som en helg slitasje. Denne delen av klær er også en stilig måte å skjule bule, en felles nemesis av nesten alle kvinner. For kvinner som petite, er det heller viktig å vite hvordan en jakke bør passe.

Hvis du er av petite ramme og er ute etter å kjøpe jakker, bør du sjekke hvordan det passer på disse viktige steder:

Ermet

En langermet jakke skal nå toppen av hånden mens brukeren står med hendene avslappet på sidene. Taller kvinner kan velge vide ermer som kimono stiler, men for petite kvinner kortere høyde, en nøye utstyrt ermet fungerer best. Husk på at ermene ikke bør være så tett at det begrenser bevegelser.

Skulder

Strukturert jakker med skulderputer fungerer best for en kvinne av en petite ramme. Skulderputer bør utvide i ermene litt. Petite kvinner med smale skuldre, kan velge jakker med skulderputer som går litt videre inn i ermene for et balansert utseende.

Krage

Krage på en jakke bør jevnt gå rundt halsen. Det bør ikke rynke eller gjeng.Trikset er å sikre at krage (eller halsen) er verken for stramt eller for miste.

Kunstsilke

Enten en jakke er slitt åpen eller lukket, lapels bør alltid ligge flatt, det er ingen annen måte med denne delen av en jakke.

Bust

En god jakke bør lukke uten noen rynker eller trekke over bysten. Jakker, når for stramt, kan ikke endres, så det er lurt å få en større størrelse og har endret andre deler. For montert eller selv semi utstyrt jakker, bør det være svært bredt enten.

Overkropp

Perfekt jakken kan bæres enten åpen eller lukket. Hvis brukeren ønsker å knappen/zip, skal hun kunne gjøre dette uten alle stramhet i området torso. En god montert eller semi utstyrt jakke bør følge konturene av brukerens kropp.

Du kan maksimere bærbarhet på en jakke og gi deg en høyere og slankere utseende ved å velge den riktige typen av jakker. Du kunne stikke solid farger med liten eller ingen diakritiske tegn. Ønsker du utskrifter, du kan bruke dem på din topper, kjoler eller skjørt under din jakker.

En jakke som et skilletegn i personlig stil og løser nesten alle garderobe situasjoner. Ofte en jakke kan gjøre en ser for seg selv og til petite ramme bør ikke stoppe deg fra å gjøre seg denne setningen.

Må-ha jakker: Vero Moda Bolero trekker, gass oransje blazer