Mote

Jeans for enhver kvinnes form og størrelse

Uansett din kropp stil eller ønsket passe finner du jeans som passer deg akkurat med litt forskning. Dagens produsenter gjør alternativer for alle former og størrelser, og for ethvert budsjett. Når du skal kjøpe, prøv på ulike kutt i flere merker. En bestemt stil kan ikke passe deg fra én produsent, men kan være en perfekt passform fra en annen. Bruk disse pekerne å dine:

Kroppen stiler

Svingete - vil du se mange jeans som er utviklet for svingete passform. Denne typen vanligvis går rett fra hoftene til kneet, og har en liten fakkel på leggen åpningen. Et bredt støvel kutt er fin, men du bør unngå store fakkel Ben, siden det kan gjøre noen med svingete hofter se kortere. En stil med en høy stige eller mid-stige midje kan føle seg mer komfortabel enn lave stiler.

Slim - slankere kropp typer kan bruke bare om noen type jeans, men må være forsiktig at de ikke får en stil som ser posete eller for stor. Stiler som kjører rett fra hofter til knær er et godt valg. Du kan velge å ha en liten fakkel nederst, eller gå for tynne utseende som er stramt ned benet til ankelen. Du kan også nyte de lave veksten jeans som flatere en glatt mage området.

Full figur - damer med et fullere figur kan nyte tradisjonell jeans som passer ikke for hardt og er laget med et materiale som kan flytte med kroppen din. Du finner en midt-stige stil mer behagelig, hvilke lave kan gjøre deg se større enn du egentlig er. Som med den svingete passer, unngå en stor fakkel leggen åpningen.

Kutt / Ben stiler

Boot cut - denne er slank gjennom hofter og lår. De blusse fra kalven for å passe over støvlene. Dette er en populær stil siden det gir mer plass rundt benet bunnen uten å se for dramatiske.

Fakkel - denne stilen er mye som støvelen kutt i passe gjennom hofter og lår. Men men benet åpningen rundt leggen er mye større, lik en bell form.

Rett - har disse jeansene en mer avslappet passform gjennom hofter og lår. Bena passer rett ned uten avsmalnende eller fakling. Dette kuttet er flott for full skjønte kvinner.

Mager - denne passer tett på hoftene, Ben, og helt ned til anklene. Åpningen nederst er akkurat bred nok for føtter til å passe gjennom.

Kjæreste - denne stilen er en løsere passform, som menn stil.

Når shopping for jeans, husk at en litt blusset beinet kan bidra til å balansere en svingete eller full figur, men for mye fakkelen kan ha motsatt effekt. Slank kroppstyper kan ha mager eller rett passer, men bør unngå løs kutt. Ta tid å finne de som trives og passer din bestemt kroppsfasong.