Mote

Evolution historien om adidas superstjerner

Superstar ble først produsert av Adidas i 1969 og ble brukt for å spille basketball bare. Det var de virkelige intensjonene bak fremstillingen. Imidlertid har den økende interessen fra mange utenfor basketball brorskap årene opphøyet dens popularitet til høyeste utenkelige høyder. I dag, knytte mange unge til skoen som har mer tiltalende utseende enn dagens joggesko. Dette er den store utvikling historien om Adidas superstjerner som du sannsynligvis aldri visste eller aldri har hørt om.

Kareem Abdul Jabbar er en av de mest berømte basketballspillere som var først å bære denne skoen. Deretter mange andre spillere hovedsakelig i NBA fulgt etter og ble sett iført sko til sine treningsøkter, samt konkurransedyktige spill. I en nut shell spilte berømte spillerne i NBA en viktig rolle i popularisere dette merket sko av Adidas. De tar mye kreditt for der superstjerne står i dag i markedet. En av de kjente sterke sidene ved denne skoen er dens evne til å være av betydning i kjølvannet av teknologiske fremskritt.

Det har vært mange forskjellige typer sportslige sko laget ennå men Adidas superstjerner har stått sterk og uendret. Hvis noe, har de kontinuerlig forbedret materialkvalitet og generelle utseende. Måten som det forvandlet fra å være en sports sko å en fasjonable slitasje likt av ungdommer er veldig interessant å si mildt. Faktisk, denne skoen har hatt det beste inntrykket når slitt som mote slitasje og ikke for sportslige grunner. Kunne produsentene har mistet den opprinnelige intensjoner ved å ha det for sport? Ingenting kunne være lengre fra sannheten, men faktum er at superstar er en sko ikke som mange andre.

Skoene nådd enda en milepæl i utviklingen fortellingen når en hip-hop bandet heter kjøre DMC forbundet med merket og gjort offentlig opptredener iført superstar. Svært mange mennesker over hele verden og det meste deres fans merke sko og umiddelbart begynte å bruke dem. Bandet består faktisk en sang som var spesielt dedikert til sko som fungerte som en effektiv reklame stunt for Adidas. I det tjueførste århundre, har superstar vokst til å bli en mer moderne slitasje enn sportslige skoen. Adidas superstjerner kan også konkurrere med mange andre moderne sko som joggesko for anerkjennelse av kundene og fortsatt vinne kampen uanstrengt.

Skoen er en av de viktigste merkene for Adidas og har flere gjør under sin samling. Du vet nå hva du skal kjøpe under din neste sko shoppingtur. Superstar er sikkert best alternativet og du vil ikke ha noen anger for avgjørelsen du vil ta.