Mote

Salwar kameez - indiske etniske slitasje

Salwar Kameez er en av de vakre tradisjonelle bærer av indiske kvinner. Det sies å være stammer fra Punjab, India. Med tiden, dette tradisjonelle Nord indiske kjole fortsatte for å krysse alle geografiske grenser og er nå en umettelig garderobe kravet til alle indiske kvinner som en del av deres casual og fest slitasje. Gjennom årene har det gjennomgått fenomenal transformasjoner. Som et resultat det er ikke bare en tradisjonell antrekk lenger, men er tilgjengelig i ulike design & mønstre.

Noen av designene er Anarkali, Churidar og Patiala. Disse designene er ikke bare solgt over hele landet, men er også etterspurt over hele verden. En viktig skille faktor i Kameez er halsen kuttet typer. Noen av dem kommer med rund hals, noen med en V-formet hals eller rektangel og noen er i en uregelmessig form hals kuttet. Basert på individuelle valg de kan gå for disse design. For å forbedre design, ulike mønstre kan gjøres med ulike typer arbeid som broderi, patch, blomster, blonder og perlebroderier. Disse alle er i dag etterspurt over hele verden.

En Georgette Anarkali Dress er laget av svært tvunnet silke garn & en super glatt, luftig tekstur oppnås ved hjelp av en spesiell veve. Denne teksturen i denne farge er elsket, elsket og båret av millioner av kvinner. Foruten å være veldig lett, luftig og myk i tekstur, er georgette stoffet også kjent for å være motstandsdyktig mot flekker og lett vaskbare. Denne kvaliteten gjør det en favoritt for kvinner som elsker iført salwar hver dag. Du har ikke mer å bekymre deg om høsten, press og fine natur av disse passer i motsetning til andre ren silke, syntetisk og bomull kolleger.

En annen stor fordel av denne typen stoff er dens lav fuktighet absorpsjon. Denne kvaliteten gjør dem en favoritt for kvinner på alle vær og årstider. Spesielt i harde sommerværet elsker kvinner komforten og luftig preg. En ren georgette stoff aksepterer lett til ulike fargestoffer og er derfor tilgjengelig i flere farger enn du kan tenke. Dette aksept til farger og design gir dem et særpreg og kan du ha et eksklusivt utvalg i garderoben.

Mens en georgette stoff er perfekt for enhver anledning, bør forsiktighet utvises at dette materialet fanger brann enkelt og bør brukes med forsiktighet i brann. Det er en ideell salwar for vanlige vask og bærer med lavest vedlikehold. Mange designere foretrekker å bruke denne stoff for å pryde sine kreasjoner som de ikke bare gi en særegen feminin touch til design, men legger også til enkel bruk og gjennomføring i alle årstider.