Mote

Se gjenskinn gå med revo

Om du planlegger å dra på fotturer reise nordover med dine venner, eller for å nyte enorme havet ned sør med din kjære, eller bare en liten familie picnic utendørs, er det to ting som ville være vanlig. En, solens reflekser fra vann, sand eller vei flater skal være svært urovekkende. Og to, du absolutt trenger et par polarisert solbriller for å beskytte øynene mot skadelige UV-stråler og solens intens gjenskinn.

Og her kommer beste. Med online shopping bli raseri i India, du trenger ikke engang å gå ut fra komforten av din hjem å kjøpe noe.

For den skarpeste visjonen

I samarbeid med Revo, selskapet kjent for å skape den banebrytende linse-teknologien som er hentet direkte fra NASA teleskop, har Vincent Chase kommet opp med sin egen samling av prestasjonsorienterte solbriller. Utstyrt med lys Management System (LMS) teknologi, patentert av gruppen Revo inneholder hver par de mest avanserte Høykontrast polariserte linsene for å gi deg den mest skarpe, klareste og skarpeste visjonen.

Levere beste optiske og visuell ytelse eyewear, speil alle solbriller består av høyteknologiske belagt linser. Speil-belegg, som Revo produserer, er faktisk brukt plass kamera linse belegg, teleskop, satellitt og plass turer.

Og høy kontrast polariserte linser filtrere lys naturlig slik at bare riktig lys inn øyet og harde lys og UV-stråler kan ikke gjøre noen skade det dyrebare synet av bæreren.

Sprut av farger, helt!

Du ikke love deg at neste gang du investere i et par solbriller, du ville få deg noe som ville se modishly særegne og ville ha en iøynefallende farger? Så, nå er tiden for å oppfylle dette løfte at du gjorde selv, som Vincent Chase Revo samlingen huser en massiv rekke fargerike nyanser med alle de funky farget speilet linser.

Svart, blå, grønn, rosa, oransje, gul, rød, sølv - du navn det, de har. Ikke bare i linser, rammer er også tilgjengelig i disse levende nyanser.

Lett på lomme

Er du allerede lurer på hvor mye vil du være tilbringe kjøpe solbriller som er så klassisk i deres appell? Vel, hvis du tenker at de vil grave et hull i lommen, så bare la den tanken til side. Fordi de tilhører de premie priset kategori mulig.

Og hvis du valgte en Aviator sist gang, gå for vintage veifarende denne gangen. Og hvis du er inspirert av John Lennon, så de avrundede er for deg!

Nå vi ikke tror trenger du å tenke mer! Bare gå gjennom samlingen, og skjemme bort deg selv med et par av de fantastiske Vincent Chase Revo solbriller og nyte den ultimate HD-visuell opplevelsen.