Mote

Smarte måter å bære sarees og fremheve kroppen din type

Det finnes ulike måter at kvinner kan bære elegant sarees som passer deres kroppstype. En saree er en enkel men uanstrengt elegante stoff deigned å omgir din kroppstype Hvis valgt riktig måte. Selv om det er et stoff som er tatt for å være eksklusivt for indiske kvinner, hvis slitt vel det kan se fantastisk på en kvinne fra et sted over hele verden. I tillegg det mange måter å draping disse sarees som du kan kjøpe neste gang du går på vanlig shopping.

Pluss-størrelse kvinner

Hvis du er et pluss størrelse kvinne så bomull blant andre stoffer ikke fungerer magi for deg. Dette er fordi de har en tendens til å overdrive din størrelse. Du bør i stedet bruke silke samt chiffon som fungerer i å gi kroppen din type en mer balanse utseende avlede oppmerksomheten fra deler av kroppen du ikke ønsker understrekes. Handloom sarees lurer din kroppsfasong. I tillegg ha dem med full ermer som lang bluser skjule pløsete overarmer. Mørke farger inkludert svart også anbefales for addisjonstegn størrelse kvinner som de har en slankende effekt.

Slanke kvinner

Organza, silke og bomull sarees anbefales for slanke kvinner. De skaper en illusjon av et fullere figur. Husk å plukke lysere farger som turkis blå med tunge pynt. Slike design trekke oppmerksomhet til klut og gi en glamorøs følelse. Brocade sammen med perlebroderier er de mest populære pynt for denne kroppen. Store utskrifter fungerer også bra med slank tall. Du kan også trekke av nakne ryggen, vest, rør bluser samt stoppet nakken saree elegant.

Sensuell figur

Hvis du har en sensuell figur, bør da du spille med chiffon, netto tekstiler samt georgette sarees. Disse stoffene vikle kroppen tett følgelig accentuating dine kurver. Når du går ut shopping, plukke mørkere stoff nyanser. Du bør kjøpe de som ikke er for tung med delikate pynt eller perle er ferdig. En enkelt drapering sari gjør sensuell figuren ser slankere. I tillegg vil krysser strengeinstrumenter bluse være slående på deg.

Tall slank figur

Hvis du har en høy slank figur, gå for stor fet utskriftene som fremhever rike farger som eliminerer oppmerksomhet med høyden. En høy slank figur gjør også tunge grenser godt.

Kort slank figur

Hvis du har en kort slank figur store utskrifter er ikke gå sonen. Tynn landegrenser vil gjøre godt på kroppen din type som små samt middels størrelse utskrifter.