Mote

Historie gucci håndvesker

Designer håndvesker har nå blitt et statussymbol for kvinner. Med mange designermerker arbeider hardt mot fagmessig lese, forstå og oppfylle dine behov når det gjelder håndvesker, du sikker vil kjøpe en veske som du elsker.

Det er enkelt. Si Gucci og du vil se kvinner øyne pop ut bredt med spenning og kjærlighet for merket. Annonsører tror at de tre viktigste reglene for merkevare anerkjennelse "merkevare anerkjennelse, merkevare anerkjennelse og merkevare anerkjennelse". Hvis det er en designer etikett som har tatt denne troen seriøst, er det Gucci.

Historien...

Gucci, grunnlagt Guccio Gucci i 1921, i Firenze, ble startet å imøtekomme til personer innenfor høyere klasse. Helt siden starten, Gucci har gjort det et poeng å være i gode bøker for higher-class og selv kjendiser. Guccio Gucci ledet motehuset til sin død i år 1953. Siden da skulder hans sønner ansvaret for å utvide horisonten av noensinne blomstrende merket av moten. Imidlertid vært Gucci bare en familiebedrift til 1984, da den ble solgt til et Bahrain basert investeringsselskap.

Lær veksten

Innen noen få år etter starten, hadde Gucci begynte å bli et populært navn. Dette Lær varer motehuset utvidet sin virksomhet i stor grad, og begynte å produsere elementer som saler, belter, sko, hansker og selv kvinners håndvesker. Håndvesker var elementet ble mest populære under den fascistiske epoken, som var i 1940. Det var en tid da skinn var vanskelig å komme med. Senere, kom Gucci opp med vesker laget av bambus, som ble en ikoniske produkt for motehuset. Disse håndvesker ble båret av adel, kjendiser og aristokratene over hele verden.

Gucci ga symbolet på grønn-rød-grønne striper til sin linje av vesker, som ble en umiddelbar anerkjennelse grunn for disse designer mote håndvesker. Striper symbolet hadde blitt et statussymbol for kvinner, spesielt når de ønsket andre fra overklassen å se deres håndvesken. I midten av 1960 introduserte Gucci nye sikringsanlegg Gs symbolet, som igjen gjorde det enkelt å gjenkjenne en veske laget av Gucci. Gucci håndvesker har alltid vært en følgesvenn til kvinnene i høye samfunnet, som Jackie Kennedy. Gucci skulderveske båret av henne navn som den "Jackie o '.

Gucci ikke bare ga et betydelig løft for interesse designer vesker, men også innført ulike stiler og tekstiler i håndvesken virksomheten, en av de mest ettertraktede etter motemerker. I dag er produserer selskapet noen av de beste håndvesker for kvinner og kvinner elsker Gucci håndvesker.