Mote

Designer håndvesker og kvinners lommebøker

Lommeboken eller Designer vesken

Det er tider når du kjører en rask ærend og trenger bare en lommebok eller det er bare ikke rett til å bære en pose. For dagens moderne kvinne blir det ikke bedre enn å ha din egen designer veske. Men en av de nyeste trendene i Ladys mote er å også kjøpe en stilig lommebok å gå med designer vesken. Noen kvinner liker å kjøpe en lommebok som er tilpasset perfekt med sine designer veske. Det er mulig og enda trendy kjøpe en designer lommebok som er litt mer fargerike enn posen selv. Dette fungerer veldig fint om du ender opp med lommeboken i seg selv.

Velge riktig størrelse

Det er ulike stiler av designer lommebøker, men det kan være en nyttig tilbehør som et funksjonelt formål. En lommebok kan hjelpe deg organisere kredittkort, debetkort og kontanter i en måte som gjør det enkelt å håndtere. Å ha disse elementene godt organisert og på bestemte steder kan bidra betaler ut ved register en enklere oppgave. Velge bestemte stil lommebok avhenger på kort og penger som er vanligvis gjennomført. For de som bruker sjekker en lang, innhylle formet lommebok kan være ideell. For de som vanligvis bærer bare et par av kredittkort, kan en liten kompakt eller bretting lommebok være det ideelle valget. For de som pleier å miste ting ofte, er det liten håndledd wallets som bæres på håndleddet sikret med en løkke slik at det ikke er misplaced.

Velge en nedleggelse stil

Det er ikke en funksjon som er tenkt så ofte noen av de andre, men det er fortsatt svært viktig. Noen kvinner liker å vite at innholdet er tettsittende og sikre ved å kjøpe en stilig glidelås lommebok. Andre foretrekker en enkel bretting lommebok som festes lukket. Sjekkhefte lommebøker kan sikres med en liten magnetisk enhet og noen inneholder et eget rom for mynter som har en snap nedleggelse. Noen clutch lommebøker har en enkel klaff lukking å sikre innholdet. Og noen design har en kombinasjon av nedleggelse alternativer som en glidelås clutch som har et delt mynt rom hver med sine egne nedleggelse enhet. Stilen nedleggelsen vil i stor grad avhenge personligheten og livsstil av kvinnen som skal transportere den. Det må være funksjonelt, samt fasjonable.