Mote

Ser frem til våren moten 2014

For å varme opp de februar blues, la oss se frem til de kommende trendene for våren. Denne sesongen er om ser myk og feminine, som er del av raffinerte, men mote fremover damer. Samlet ser vi også en rekke blomster-temaer og gjenoppblomstringen av 1920-tallet eleganse, fylt med kort hår, flapper kjoler og ermeløs oxford skjorter. Til slutt, design for denne sesongen er virkelig utsøkt!

Florals

For våren omfavner designere en lys, floral touch til en rekke ensembler. Rebecca Taylor viser denne trenden utrolig med en rosa Halsbandflugesnappar skjorte og beskjæres, flyter bukser. Oscar de la Renta avslører en mer leken tolkning av denne blomster motiv med en limegrønn a-linje kjole med hvite blonder på ermene. Disse elegant feminin design er utmerket for følelse pulserende på en gårdsplass lunsj eller utendørs samling.

Sheers & lag

Denne våren, er stupbratte topper en flott måte å se frisk og stilig. Calvin Klein avslører en bohem-inspirerte ta på denne trenden, viser en ren hvit kjole med frynser ermene og hem. For en mer konservativ utseende, kan kvinner laget disse brikkene over en beige camisole, som skaper en hyggelig lagvis effekt. Du kan også kombinere disse ren stykker med gladiator sandaler, en perfekt touch for vårvær.

Maxi kjole

Maxi kjole tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort og moten. Kjent for sin Vær-allsidighet, maxi kjole er lenge nok kjølige kvelder, men også lett nok for fuktige dager. Kvinner ofte par også en løs cardigan eller lys skjerf med maxi kjole, gi antrekket mer kompleksitet og stil.

Blazer

Blazers er varme, varmt, varmt! De er ideelle for å legge struktur og raffinement til de flowy vår kjolene. Blazer kan også bidra til å skape et jevnere utseende for en velformet figur. I farger er svart eller hvit blazers en safe og klassiske alternativ. Men er blazere i pastellfarger-fargeområdet også ganske vogue denne våren som gule, mints og fersken.

Bryllupsutstyr smykker

Mote overlegenhet har en drømmende sett av halskjeder som gjør utsøkt brude utsmykninger. Med fortryllende drøm halskjede, hver brud kan føle seg stolte av å gå ned midtgangen. Dette stykket har nydelig hvit glassperler, lyse Swarovski krystaller og en fantastisk sentral snøfnugg for ekstra gnisten og drama. Enchanted drøm hodet stykket gir også en spesiell tillegg til en brudekjole. For ekstra blende, frostet glitter kjede er også en populær med rhinestone perler og munnblåst glassperler, veva elegant gjennom en Heklet ledning seng. Det er også Swarovski krystaller og sølv blomster laced langs midten, slik at en brud glimt og framprovosere ærefrykt som hun går mot sitt nye liv.