Mote

Tips for smykker samlere

Det er folk over hele verden som samler smykker. Det er noe du ikke knytte til samlere fordi du bare anta at de samle noe frimerker.

Men smykker innsamling er ganske populær, og mange mennesker samler det. Det er trolig noen i familien din som samler smykker og du engang vet ikke det.

Hvis du er interessert i å samle smykker så les videre for noen tips om hvordan å komme i gang og utstyr du trenger.

1. hvilke smykker? -Du må finne en nisje å begynne å samle. Hvis du samler hver enkelt stykke smykker som du kommer over, så kommer du til å ende opp med en massiv samling og lite penger. Du kan samle inn et bestemt merke, farge eller enda en type smykker. Dette kan være ringer, armbånd, halskjeder eller andre elementer som anses å være smykker. Noen mennesker med best samlinger har konsentrert om bestemte farger. Lilla er populær farge for samlinger, men det kan være hvilken som helst farge du vil bruke.

2. lagring - når du har kjøpt et par stykker, du kommer til å trenger et sted å lagre dem. Du vil ikke dem bare liggende rundt huset fordi elementene vil få støvete, og de kan bli skadet. Derfor bør du ha et sted å sette elementene når du ikke har dem. Dette kan være en smykker, eller en reise-boksen. Det kan også være en oppbevaringsboks der du plasserte elementer selv når de er fortsatt i originalemballasjen. Alt vil fungere så lenge de ikke blir stående legging rundt huset.

3. organisering - hvis du bare sette elementene i oppbevaringsbokser, så skal du trenger for å ha noen organisasjon ellers du ikke huske hvilket element er i som-boksen. Du kan ordne slik at alle boksene med visse elementer, er på bestemte sider av beholderen. Eller du kan ha etiketter på alle boksene, eller du kan ta et bilde av hvert element og knytte det til forsiden av hver. Hvis du vet hvor alle elementene er vil så du ha dem oftere. Hvis du ikke vet hvor de er så du kan glemme du selv at varene du har kjøpt og deretter kan du ende opp med duplikater.

4. reiser - hvis du reiser mye og ønsker å ta noen av elementene i samlingen din med deg, så du trenger en slags reiseveske for varene. En perfekt bag vil ha forskjellige seksjoner for ulike elementer slik at de ikke bli blandet opp eller sammenfiltrede. Hvis du har halskjeder og de får floket så de kan bli skadet eller de festes. Så trenger du en pose som er spesielt laget for smykker. Du kan bare bruke en gammel veske.

5. der butikken? -Når du har kjøpt et par stykker, vil du sannsynligvis har en favoritt butikk. De vil vite hvilke brikker som du liker, og de vil beholde bestemte elementer for deg fordi de vil vite hvilke elementer du vil like. Du bør velge en butikk som har et nettsted, så du kan se på elementene før du kommer til butikken, eller du kan bestille online og har billig frakt. Hvis de spesialiserer seg på merkevaren som du liker, bør så de tilby noen rabatt fordi du er en lojal kunde.