Mote

Hvordan velge perfekt mors dag gave

Når Morsdag kommer rundt, fyller det en masse folk med angst fordi de må kjøpe deres mor den perfekte gaven. Dette kan bety mye stress og hvis denne ikke er møtt med perfekt reaksjonen, så de vil understreke om gave for et par måneder etterpå.

Hvis du er i denne stillingen i år, vil vite du at stressnivået føler, over en gave til en person som du har kjent hele livet. Det bør ikke være så vanskelig og noen ganger det ikke.

Men hvis du nærmer middels alder, har du en masse Morsdag gaver bak deg og du kan være tom for ideer for hva du får henne. Derfor stress nivåer vil stige, og du kan være i en tilstand av panikk over hva du skal kjøpe.

Hvis dette høres kjent ut, så les videre for noen tips om hvordan å få den perfekte gaven til din mor på Morsdag.

Spør henne

Hvis du er ikke sikker på hva hun vil, og du har ingen anelse hvor du skal begynne, så bør du tenke ber henne. Det er sannsynlig at du får token mor svaret, og hun vil si, "ingenting kjære, bare kjærlighet."

Hun prøver å være hyggelig, men dette svaret er ekstremt irriterende, spesielt siden du ærlig ikke aner hvor du skal begynne. Prøv å forklare til henne at du virkelig står fast og dette er hennes mulighet til å få noe som hun virkelig trenger. Hun vil sannsynligvis gi deg et svar i dette tilfellet.

Penger eller et gavekort

Du kan risikoen og gi henne penger eller et gavekort. Hun kan sette pris på dette, men problemet som du er som gjør dette ikke ser ut som du har satt nok i.

Hun vil tror at hun har vært der for deg hele livet, og du ikke engang gidder å kjøpe henne en gave. Hun vil ikke vite at du prøvde den vanskeligste, men kunne ikke finne noe for henne.

Det anbefales at du bare gir henne penger eller et gavekort hvis hun eksplisitt ber om det; ellers er hun ikke kommer til å like det.

Shopping

Hvis du står fast og du egentlig ikke ønsker å spørre henne hva hun vil, kan du ta henne på shopping oppdrag. Trikset her er å ikke fortelle henne at du leter etter en gave, men for å holde et øye på alle elementer hun plukker å se på.

Hvis hun henter noe og så setter det fordi det er for dyrt for henne, bør du notere og deretter gå tilbake senere for å kjøpe den. Hun vil virkelig sette pris på at du har tatt varsel.

Smykker

Du kan ikke gå galt med smykker, men du trenger å vite hva slags smykker hun liker. Hvis du kjøper noe som er for mye for henne, kan hun aldri bruke den.

Så, se i henne smykker boks, ta et bilde av det hvis du har en smarttelefon, og kjøpe noe som ligner på hva hun allerede har, men ikke akkurat det samme. Hun vil verdsette at har du tok deg tid til å finne ut hva hun virkelig liker.

Du kan alltid ta henne inn i butikken med deg og ber henne om å velge noe som hun liker.