Mote

Fantastisk håndlaget toleranse armbånd for suksess i livet!

En god ting om vinteren er at jeg får mer tid til å gjøre innendørs aktiviteter, og ja, en jeg elsker mest er å designe Håndlaget smykker. Det er gøy, fordi du har mange perler, sjarm, ledninger, tråder og det er alt opp til deg hva du vil gjøre ut av det. Jeg liker å gjøre det. fordi dette er gir en ting som jeg føler meg de fleste frihet til å gjøre hva jeg virkelig ønsker og hvordan jeg vil ha den.

Ved nummer 2 banen til livet - Sky og følsom

Den andre dagen en kjær venn (Marianne), som også skjer for å være min nabo, kom til å besøke og uttrykte sine bekymringer om hvordan hun gikk gjennom plagsom ganger på jobb. Siden jeg har nylig begynt å lære om numerologi, jeg måtte umiddelbart lese hennes tall og hun viste seg for å være en nummer 2 bane i livet. Jeg skjønte hvorfor hun var så altfor stresset om hennes liv på jobben.

2 er kjærlig og følsom på hjertet og søke skjønnhet og sjenerøsitet. 2 imidlertid bli skadet når de føler de ikke blir hørt. Når 2 banen til livet føles han eller hun ikke kan kommunisere følelser over til den andre personen, føles vedkommende vondt og plaget. De er svært lojale relasjoner er svært viktig for 2.

Marianne sier hun er en hard arbeidstaker og nyter det hun gjør for en levende, men i det siste, helt siden hun fikk en ny sjef, hun har ikke vært nyter hennes arbeid. Hun føler den nye sjefen tar sider og ikke setter pris på hennes arbeid som den forrige. Hun mener også at hennes meninger og forslag ikke er hørt som en del av teamet. Hun følte motløs og vondt. Hun føler hun er skjøvet til side i møter, og under teamarbeid.

Dette er alt fordi Marianne er en 2 bane av livet, en peacemaker og diplomat. Hun trenger å føle hørt og kommunisere sine følelser til den andre personen. Hennes bekymringsfull holdning er slikt som nummer 2 banene av livet er en smule sjenert for tider og enda mer ubesluttsom som er grunnen, de trenger forsikring i hva de gjør.

Jeg ga Marianne en håndlaget armbånd med 2 veien av livet på den. Iført din vei av livet bringer deg lykke i alle aspekter av livet, om sine relasjoner, arbeid, familie eller personlig vekst. Jeg ga henne en toleranse armbånd også med veien av livet på den, for å hjelpe henne bære med vanskelighetene.

Noen uker senere, Marianne ringte meg fra arbeid og hørtes ekstatisk. Hun sa hun aldri har følt lykkeligere med arbeid før den nye sjefen og lagkamerater ta notis av hennes poeng og hun er bedre i stand til å sette henne punkt trygt og assertively. Mariannes ord, "Takk for disse fantastiske armbånd, jeg tror de er magisk! Livet er herlig helt siden jeg satte den på. Oh, og armbånd er vakker, kan ikke fortelle deg hjem mange komplimenter jeg har fått for disse søte armbånd! "

Vel, hva annet kan jeg si? Banen til livet tall fungerer underverk!