Mote

5 tips for å velge tradisjonellt og trendy afrikanske klær for barn

Den overdådige, fengslende og ulike afrikanske arv kan være best eksemplifisert i klær. La barna utforske sin rike arv ved å kle dem i autentisk afrikanske klær av designere som virkelig forstår rik afrikansk kultur og tradisjon.

Shopping for afrikanske klær for barna betyr ikke at du vil være begrenset til noen dashikis. Du har nok av alternativer. Du kan velge mellom mange butikker og online butikker, som tilbyr tradisjonelle og fasjonable klær, i mange forskjellige stiler. Dine barn vil være som kongelige, kledd opp i to og 3-delte drakter, laget av stoffer med intrikate detaljer.

Shopping Tips

Når shopping for barnas klær, kan du vurdere disse enkle tipsene.

1. barn vokse vanligvis klærne; Derfor må du holde å endre sine klær. Huske på at barna trenger afrikanske moteklær som vil gi dem komfort mens holde opp med det siste innen designtrender.

2. du vil trolig best for dine barn, akkurat som alle foreldre. Du kan vise din hengivenhet og kjærlighet til dine barn ved å gi dem vakre kjoler. Tommelfingerregelen er å velge klær som gjør barna se smart og attraktive.

3. huske på at når det gjelder klær, gutter og jenter vil ha forskjellige innstillinger. Derfor må du vurdere hva barna ønsker; ellers vil du ødelegge dagen.

4. jenter er meget mere følsom å velge sine klær. Derfor må du gi dem mer oppmerksomhet og hjelpe dem i å velge vakre afrikanske klær som vil gjøre dem føler seg vel med venner.

5. boys er mest uavhengige og ikke virkelig bryr seg om hva du skal ha. Ta initiativ til å sikre at din sønn er riktig kledd for anledningen, ved å velge moderne og komfortable afrikanske klær.

Klær stiler

Shopping for ekte afrikanske klær for barna kan være vanskelig fordi Afrika er en stor kontinent som anses smeltedigel av kulturer og tradisjoner i mange ulike stammer. Må du gjøre deg kjent med noen av de mest populære stilartene i afrikanske kjoler.

-3-brikke kjoler - dette ensemble består av en fakles topp, et skjørt og en leder brytes. Disse brikkene er vanligvis laget av premie stoffer som håndvevde silke, bomull eller hånd malt sateng.

-Dashikis - Dashikis er vanligvis forbundet med tradisjonelle antrekk bæres av menn. Det er imidlertid versjonene er laget for jenter som består av en forskjønnet blonder front, en enkel bodice og en wrap. Den strålende stoff wrap, spesielt er perfekte touch for dette ensemble.

-Fransk blonder klær - når det gjelder tradisjonelle formelle afrikanske klær for kvinner, blonder spiller en betydelig rolle. Hvis du trenger å kle barnet i en intrikat formelle slitasje, er fransk blonder kjoler førstevalget for jenter. Din små jenter vil sikkert se fantastisk og upåklagelig, spesielt under høyprofilerte begivenheter.

Det er et bredt utvalg av afrikanske klær i stil, farger, stoff og utsmykning. Du kan velge tradisjonelle klær for barna og tillate dem å omfavne deres kultur. Men er det også oppdatert stykker som har noen Western føler, og samtidig, opprettholde kjernen tradisjoner Afrika.