Mote

Hvordan kle som en kjendis for ditt neste store arrangement

Når du går på uansett om det er en høy profil hendelsen, eller bare et bryllup i din hjemby, er det viktig å kle på best mulig måte. Disse dager det er folk som kaller seg mote politi, og hvis noen av dem krysser stier med deg og de vil få deg til deres neste store historien, du kan bare håpe at uansett hva de vil si vil være positive, siden de kan virkelig bringe folk av sine kommentarer.

For menn der ute, er det viktig å kle upåklagelig, og følgende er et godt sted å starte, bare i tilfelle du har ingen anelse.

1. lue

Menns hatter har vært i motebildet i svært lang tid, og de kan enten gjøre en mann ser ut som en joker, eller de kan snakke volumer av gode ting om wearer. Avhengig av hendelsen, og delen av verden som er i, type lue er at man velger svært viktig. Iført en lue i samme farge som din dress er alltid en god måte å starte, og å sørge for å fjerne den og legge den tilbake på når du adresserer en dame eller en person med autoritet beviser umiddelbart det er en gentleman.

2. Dress

Drakter er definisjonen av dagens mann; men hvis drakten er alt galt, vil så det gi en svært dårlig definisjon av bæreren. I motsetning til i gamle dager må passer være "slim fit", betyr at du ikke råd til å ha en størrelse større enn du egentlig er. Farger som passer en mann gjør ham utseendet maskuline og elegante, se at hver mann burde gå for. Det eneste problemet her er at det er noen menn som bærer drakter som gjør det veldig vanskelig å puste, gjør brukeren veldig ubehagelig; Det er ikke fasjonable.

3. nakke tilbehør

Enten mannen ønsker å ha en slank slips, en sløyfe eller en kjede, er det viktig å ha en som utfyller skjorte. Iført slips med farge vil bli oppslukt av skjorte eller en kjede som ikke synlig er ikke verdt seg, bære en nakke tilbehør som vil skille seg ut, og utfylle skjorte og dress. Det eldste Trikset her er iført en svart slips, slank slips eller sløyfe og en hvit skjorte, den fungerer alltid.

4. se

Klokker er fort å bli mote elementet som de fleste som ønsker å se dyr går for. I denne alderen av cellen telefonene det forteller tid, folk har stoppet å produsere falske klokker og markedet er nå pakket med designer klokker, stykker som når gjør en mann ser classy og skarpe.