Mote

Lue bruk tips at mennesker overalt burde være kjent med

Iført en lue høres ut som en veldig enkel oppgave, siden fleste tror at det er bare å sette den på hodet og går videre med virksomheten til dagen. Men riktig på seg en lue er ikke så lett som det høres ut, fordi det er grunnleggende regler som styrer dette tilsynelatende enkel oppgave, regler som hvis krenket, lar brukeren ser ikke så hyggelig, og han eller hun kan tiltrekke mange kritikk fra tilskuere og mote elskere. Her er noen regler:

Retningen - alltid sikre å identifisere hvilken side er foran og som er tilbake, siden noen hatter ikke kan være det åpenbare. Etter etablering av hvilken side er foran, sørg for å ha fronten vendt mot rett foran og bak, noen ekstreme kritikere hevder at personer går galt her også gå galt når iført deres undertøy.

Posisjon - sørge for å bruke hatten og følelsen komfortabel seg det er svært viktig. Dette skyldes at en person kan ha å bo med hatten for bedre del av dagen, hvis han eller hun er ubehagelig, så han eller hun vil sikkert lide av bankende hodepine i en svært kort periode.

Når snakker - For herrer som elsker å ha hatter, hilsen en dame med sine hatter på er ikke veldig høflig og det samme gjelder for personer slike menn anser som verdig deres respekt. Etter setter hatten tilbake på og bærer på med samtalen, er det viktig for brukeren å bære hatten slik som den som han snakker med kan se øynene og bedre del av ansiktet. Dekker ansiktet er et tegn på at brukeren skjuler noe, eller i enkelte kretser, det er veldig respektløst.

Kjolen kode - de fleste menn tror at bare fordi de har en favoritt lue, kan de bruke den med noe de har. de kan ikke være lengre fra sannheten. Hatter er en viktig del av hele antrekket, og det er viktig å vurdere fargen, størrelsen og utformingen av hatten med hensyn til resten av antrekket. Like måten at menn har til å forsikre deg om at det er en hyggelig strøm fra drakten, skjorte, slips, beltet, sko og se, en mann må kontrollere at helhetsinntrykket ikke er svekket av hatten, snarere det skal forbedres av hatten.