Mote

Hva kvinner må gå gjennom før settling på en designer lue

Siden tid begynte, kvinner har alltid vært den vakreste skapninger på planeten, og siden de er vel klar over dette faktum, de tar ikke sjanser når det gjelder hvordan de ser ut. Det er mulig for en mann å bruke mindre enn halvparten av tiden en kvinne vil bruke for å forberede seg når dressing opp for en hendelse, fordi kvinner sted en masse vekt på deres ser ut sammenlignet med menn, men dette ikke betyr at menn vare mindre i uansett.

Derfor de tar mye vurdering før de kjøper et plagg som de vil ha, og her er hva de går gjennom tidligere en lue:

Sesongen

Dette er en stor vurdering for kvinnen, fordi det er hatter designet for å bæres på sommeren, andre i vinter, mens andre ikke har en bestemt sesong knyttet til seg. En kvinne vil veie alle sine alternativer før du forlater butikken med en lue, og enda mer vekt trenger før avreise henne hjem med en spesiell lue på hodet.

Hendelsestypen

Avhengig av om hun kommer til middag i operaen, for piknik eller til stranden, vil kvinnen bære en lue som passer for anledningen. Dette gjør det svært vanskelig for en mann å overraske en kvinne, siden hun er sikker på å føle seg svært ukomfortabel på stranden med hatten som hun vanligvis går til middag med.

Fargen på hatten - kleskode

Kvinnen gjør valg av hva hun skal ha på hodet basert på kjolen som hun planlegger å bære. Farger som utfyller hverandre vil sikkert gjøre henne ser pen og svært attraktiv. Uvitenhet seg noe uten å vurdere det endelige utfallet vil gjøre henne ser mindre imponerende, og hun vil føle seg dårlig om seg selv når hun oppdager dette faktum.

Hatter i sesongen

En ting som folk kan alltid være sikker på er at årstidene vil alltid, og saken er ikke annerledes når det gjelder hatter. Kvinnen alltid spør, "hva slags hatter er trending i dag?" og så hun også spør seg selv "hva ser jeg prøver å trekke av?" svarene på disse spørsmålene er hva vil hjelpe henne å gjøre hennes avgjørelse. Ingen kvinne ønsker å gå til en hendelse ser ut som noen fra 80-tallet, mindre hvis hendelsen er en 80-tema hendelse.