Mote

Parfyme for forskjellige aldre

Å velge en foretrukket parfyme å utfylle alder gjelder knowing kroppens kjemi og hudtekstur. Dette kan ha en betydelig innvirkning på styrken av lukten og evne til å vare. Parfyme er vanligvis rettet mot et bestemt publikum og alder område. Typen annonsering kan også spille en viktig rolle. Selv om alle kan bruke alle typer parfyme, finnes de dufter som er mer alder-passende. En anerkjennelse for duft kan endre når du blir eldre. Yngre kvinner foretrekker fruktige og søte dufter. Gjennom årene kan foretrukne duften endre mindre opplagt og mer komplekse.

Her er noen av de grunnleggende retningslinjene for å velge mer alder-passende duften tilsvarer livsstil:

Tenåringer og 20's

For yngre parfyme bæreren det er fremdeles en følelse av eventyr mens du prøver å bestemme den foretrukne typen duft. En ung voksen eller tenåring er mer sannsynlig å bli tiltrukket av floral, fruktig og søt parfyme. De er også mer klar over de mest populære merkenavn og markedsføringskampanjer. Mange parfymer velges bare av grunnen å bli assosiert med en viss kjendis. Dette kan gjøre kjendis basert parfyme populært. Det er også viktig å huske at tenåringer og 20-somethings ofte har fet hud forhold til eldre kvinner, så dette må vurderes i valg foretrukne duften.

30's

Når du blir eldre vil du ha en god følelse av lukt og livserfaring. Dette bør gjøre det enklere å velge en parfyme som er til å utfylle kroppens kjemi og livsstil. Med en mer erfarne nese er det enklere å matche parfyme garderoben og sesong, som er forskjellig fra de mer uforutsigbare naturen av tenåring.

40's

Kvinner i førtiårene er mer sannsynlig å vurdere nisje og luksus duft merkevarer som kommer med karakteristiske topp notater. Parfyme er ofte knyttet til nostalgi og kan minne brukeren av et minne for livet. En signatur duft er sikkert å bli lagt merke til elegante, sofistikerte og modne. Fordi huden tørrere senere i livet, en parfyme sprayet flere ganger hele dagen er sikkert å det siste at lengre.

Alle ved å investere i riktig type parfyme å matche aldersgruppen, er du sikker på å ha rett parfyme å utfylle den daglige livsstilen og hudtyper.