Mote

De viktigste aktørene som er involvert i kjendis dufter

Fra starten å bringe det til markedet, å lage en parfyme er omfattende og involverer flere ulike deltakerne. Ved å bruke flere spillere, er det mulig å strømlinjeforme prosessen og har duften på markedet så snart som mulig. Her er de største aktørene i gjør en kjendis duft:

Kjendis

En velkjent og populær kjendis er nødvendig å låne deres bilde eller navnet på en bestemt parfyme. De kan være involvert i prosessen, men de tar på mye ansvar når det gjelder å fremme duften til målgruppen. En kjendis er sikkert å arbeide med en oppbacking frist. Dette hjelper fullføre en masse bakken arbeidet og kan inkludere kjendis ansatte, plateselskapet ansatte, advokater, ledere, etc. Ved å kombinere den omfattende ressurser av en kjendis, er det mulig å markedsføre en duft mye mer vellykket og øke salget.

Parfyme Distributør/bedrift

Den parfyme distributør eller selskapet er ansvarlig for etablering av nye parfyme. Når fjellkjeden kjendis parfyme, er en duft selskapet ansvarlig for å administrere hele prosessen fra det første ideer å distribuere det og markedsføring det.. På grunn av populariteten av kjendis dufter distribueres de gjennom et stort antall forhandlere å gjøre den tilgjengelig for et bredest publikum mulig.

Perfumer

En betydelig enhet involvert i etableringen av kjendis duft er perfumer. De er ansvarlige for å skape duften og kan arbeide i et team eller uavhengig. De arbeider med en rekke ulike kjemikalier og oljer å produsere forskjellige lukten. En perfumer gis tilgang til 2500 eller flere stoffer med i parfyme. Ut av 2500 kommer oljer og kjemiske, opp til 400 fra naturlige kilder, mens resten kommer fra kunstig forbindelser. Naturlige oljer er Hentet fra ting som gress, urter, trær og kvister. Kunstig ekstrakter er laget i et laboratoriemiljø av forskere. Fordi naturlige oljer og kjemikalier er vanskelig å kilde og dyrt, mye duft områdene stole tungt på syntetiske alternativer. For eksempel er økte olje mye vanskeligere å kilde fra håndplukket petals, sammenlignet med å lage en lignende duft i et laboratorium.

Alle ved hjelp av dyktige deltakerne som er eksperter på sine felt, er det mulig å lage unike og hyggelig luktende kjendis duft området for alle å nyte.