Mote

Beste parfyme for varme og fuktige somre

Sommer dufter opprettes med skarpe, lys og frisk duft notater. De er forskjellige dufter for andre årstider og gi mye mer i forhold til friskhet. Fordi varme og fuktige været kan påvirke notater, er det viktig å nøye velge den rette smaken. En tung orientalske eller zesty duft er en favorisert mulighet i de varmere månedene av året. Dufter med zesty sitrus og lett floral notes er perfekt for kvinners parfyme område, mens grønne og akvatiske notater er mer foretrakk for menn dufter.

Her er flere populær sommer dufter for kvinner:

Burberry sommer for kvinner

En duft som Burberry sommeren for kvinner er perfekt å utfylle daglig slitasje og gir klar og ren notater. Top notater er oransje, grønne blad og granateple. Andre ingredienser inkluderer freesia, rose og dalen. Lavere notater inneholde sandeltre, sedertre og hvit musk å tilby en duft som kan gi dybde og hvile på lang sikt.

Jo Malone Assam & grapefrukt

Jo Malone Assam & grapefrukt duften er enkel i forhold til ingrediensene. Det inkluderer citrus notater med litt krydder. Dette gir en frisk og innbydende duft som er perfekt for bruk i sommervarmen. Sin top notater inkluderer rabarbra og grapefrukt. Dette gir en zesty touch til duften. Andre notater inkluderer mandler, rose, kardemomme, sort te, musk og patchouli. Denne duften inneholder patchouli, er det kjøpedyktig tilbud en veldig skarp kvalitet, samtidig som ikke å være overveldende.

Blomst og sommer av Kenzo

Blomsten av Kenzo er en perfekt parfyme tilbyr en duft som den unike og rikdom av røde valmuer. Sommeren av Kenzo er bare guddommelige og de for en duft som er naturlig og litt vill. Dets ingredienser kombineres for å skape en ganske floral og woody duft som inkluderer et snev av mimosa og moskus.

Hermes FN Jardin Sur Le Nil

Hermes FN Jardin Sur Le null er en må-ha duft for de varme sommermånedene. Det tilbyr en sterk sitrus lukt uten å være altfor kraftig. Top notater inkluderer grapefrukt og green mango, med midt notater av calamus og lotus blomst, og lavere notater sycamore, røkelse og aromatiske siv. Ved dybden av woodsy notater, er denne duften perfekt stand til å vare hele dagen.

Alle søker omfattende sommer dufter, bør ikke det være vanskelig å finne en svært attraktiv parfyme å komplettere dagen eller selv.