Mote

Hvorfor må du få tak i noen spisse toe sko

Jeg vil få rett til poenget, bokstavelig talt. Spisse skoen gjør et comeback. Faktisk har det blitt prøver å returnere for et par år nå med beskjeden suksess. Kanskje er det for mange skremmende minner fra åttitallet når de sist ble ansett som fottøy sees i. Men de synes å gjøre for det om våren 2014 ser spiss tå på alle sko mote sandaler, stilettos og leiligheter.

Spisse skoen har dyppet til og fra mote mange ganger gjennom århundrene. De kan spores tilbake til bysantinsk tid, men selv om den første gangen det var toppen av mote formatet som vi kan forholde seg til var i sent 1700 som damene fra Frankrike prøvde å flytte fra motgangen av den franske revolusjonen ved å produsere en ny stil for sko.

Mer nylig ble spiss tå mer fremtredende i 1960 da spiss tå på toppen av sin popularitet var nesten så lenge død trosse høyden på stiletto på hælen.

Det er ikke overraskende at spiss tå holder tilbake som det er allment anerkjent at spiss tå gjør oss vises høyere og bena ser lengre og tynnere dermed gjør oss ser slankere også som er en stor bonus for de av oss som ikke er bygget som en perfekt size 2 (som betyr at de aller fleste av oss).

Andre appellen til spiss tå flat er at det ser flott ut med alle antrekk fra jeans til shorts selv ser bra med en brudekjole. Punkt tå tøffelen flate sko er satt til varme denne sommeren i bryllupet trender.

Så hvis du leter etter et par nye sko denne sesongen sikre de har spisse hælen. Det er noen endringer i stil denne gangen rundt skjønt. Mange vinne særlig leiligheter og stilettos er i morsomme slående mønstre enten det striper, polka-dot eller enda et snev av slangeskinn effekten som er tilstrekkelig til å legge et snev av stilen til ethvert antrekk.

Til slutt, når iført din leiligheter eller stilettos alltid Husk å se etter føttene av seg noen uteblivelse sokker eller usynlig sokker som noen ganger kalles de. Dette vil ikke bare skjerme føttene fra rubbing og holde dine føtter komfortabelt og kult, men også hjelpe din fantastiske nye sko holde seg i form og nye og vare lenger.