Mote

Velge en brudekjole å smigre figuren

Velge den perfekte brudekjole å utfylle din stil og flatere figuren er et ganske skremmende prospekt for mange bruder. Ta følgende i betraktning den bryllup, stil og kroppsfasong. Shopping opplevelse er sikkert å bli lettere når bruden har en generell ide om forskjellige bryllupet gowns i markedet. Her er flere punkter for å vurdere:

Brude magasiner - en enkel mulighet til å få en idé om de tilgjengelige stilene i brudekjolen området er å samle bilder fra elektroniske eller trykte publikasjonen brude magasiner. Ved å gjøre dette før du besøker brude butikken er du i en bedre posisjon til å bestemme stil kjole som passer behovene.

Body type - Velg en brudekjole som er utformet for å utfylle kroppsfasong. Full skjørt er perfekt for å hjelpe med å skjule tunge bein eller bottoms, off-the-skulder kjoler er stor for store ferska kvinne, A-line kjoler er stor på petite ramme og imperium midje kjoler er perfekt for full skjønte figuren.

Supplement anledningen - gå med en stil av kjole som kunne utfylle bryllupet. For eksempel et kirkebryllup er sikkert å bety mer beskjedne stil kjole er nødvendig, som ikke har lav-kutt bodice eller bare skuldre. Alternativt er det mulig å inkludere et sjal eller bryte med den stroppeløs kjolen hvis et bryllup i kirken.

Stoff type - bryllup kjoler er laget i en lang rekke stoffer å utfylle den anledning og kropp typen. En lett stoff som silke er perfekt for bryllup i varmere klima, mens et stoff som fløyel er bedre for kjøligere vær. En tung fløyelsdrakt gi utseendet du håper å oppnå, men dette stoffet er sikker på å være ganske kvelende i sommerhalvåret.

Pynt - investere i kjolen med foretrukket pynt eller dekorasjoner å utfylle utseende og stil. Det kan være tiltalende med ruched design, beading eller tunge blonder arbeid, men dette kan ofte gjøre bruden vises klumpete eller legge heft hvor det ikke er nødvendig.

Forskjellige stiler - besøke flere forskjellige brude butikker og prøve på en rekke kjoler å prøve å etablere som føles mest komfortabel og utfyller kroppsfasong. Foretrukne typen brudekjole kan være noe helt forskjellig fra hva var først tenkt når du ser gjennom blader på begynnelsen av prosessen.