Mote

Vanlige feil når du velger din ladies parykk

Fargen er ikke alder-passende

Mange menn og kvinner ønsker å se yngre. Media og kjendis kulturen tendens til å fremme fordelene av ungdom og mange kvinner finner seg forfølge rettsmidler for å oppnå et ungt utseende utseende. Og så noen kvinner velger parykker som en rik farge - i stedet for vurderer deres alder og nivået av naturlige gråning som kan oppstå i den alderen. Iført en heldekkende farge, dessverre, har en aldrende effekt, og det kan se veldig unaturlig. Hvis du vil se yngre, kan det være nyttig å velge en markert effekt eller forankret farger hvor Hovedvekten legges på en ungdommelig stil i stedet.

Du farge passer til ditt naturlige hår, men det ser ikke riktig

En erfaren parykk montør vil fortelle deg at det er vanlig å prøve og farge-match håret ditt naturlige hår, dette ikke er alltid den beste tilnærmingen. Sannheten er, håret på en parykk er har større tetthet enn gjennomsnittlig mengde hår på hode. Og så, total, parykk håret ser og føles "tyngre". Denne heavy titt kan men oppveies av lettere parykk farge. Det er helt naturlig å ønske å velge en farge som passer din egen naturlige hår, men mange kvinner nytte kommer en sjattering lettere å oppnå naturlige og flott hår.

Du velger en wefted parykk i stedet for monofilament

Hvis du er typen person som liker å eksperimentere med hår styling og endre din avskjed, er det viktig å velge en parykk som lar deg gjøre nettopp det. Mange ready-to-wear fiber parykker er fullt wefted, der håret er flettet sammen i strimler over hele parykk basen. Men tillater dette alltid ikke styling allsidighet som håret pleier å ligge i én bestemt retning. En monofilament parykk - der toppen av parykken er laget av mikro-fin gasbind - har hår sydd inn det slik at det kan "dreies". Hår også ser ut som det vokser ut av hodebunnen. Det betyr, fra oven, hår kan bli skilt noen måte du liker og flytter akkurat som naturlige hår.

Parykk tilbyr ikke å din Hårtap problemet

Hårtap er en veldig plagsom problem og mange kvinner vil ikke være uten hår av prosessen. Derfor er det vanlig å kjøpe eller få parykk på de tidlige stadiene av hårtap. Dessverre men finne når hårtap fortsetter, enkeltindivider at bunnen av parykken damer er for stor. Det er viktig å søke råd fra en kvalifisert parykk montør i begynnelsen av søke- og hår tap slik at de kan dømme trolig størrelsen på parykk base/lue og også hjelpe passer skjult klipp og justerbare stropper slik at du kan justere størrelsen på parykk hvis hårtap fortsetter.