Mote

Fiskebein blazers forlater Universitetet

Fiskebein jakker har en lang og rik historie, å bringe tankene bilder av velstelte menn roaming den engelske landsbygden. Det andre bildet disse allsidige ull jakker bringer tankene er den fraværende tenkende professor vandrende i høyskoler. Heldigvis består dagens moderne ull blazer jakke av slankere, mer flatterende linjer som gjør en uttalelse utenfor høyskoler.

Det nye utseendet for Blazers

De nye slanke linjene av ull blazers gjør det enkelt for menn å fortsatt ha smart utseendet på college professor, mens vises moteriktig komfortable og årsakssammenheng. Når slitt over en skarp oxford skjorte og sammen med skarpe khaki slacks, er utseendet en blanding av elegant og tilfeldig profesjonalitet som garantert vil passe sømløst i noen fagmiljø.

Mens ull blazer vil alltid ha en elskede plass i akademisk livsførsel, moderne fiskebein jakken er å finne et hjem i andre steder også. Mer skreddersydd kutt av disse nye blazers gjør dem perfekt for en varm casualstilen. Sammenkoblet med jeans og en t-skjorte, er det et utseende som er behagelig samtidig beholde som kant mote menn slitasje så godt.

Selv om ull jakke kan være en slankere og mer elegant enn fiskebein Jakkene gjort populært av den engelske lavadel, de er fortsatt et flott tilbehør for å oppnå en skreddersydd ennå lagdelt utseende. Varm blazers ikke bare holde ut kjølig høst luft, teksturen i fiskebein design bidrar til å legge til et element av dybde og separasjon å holde et lagdelt utseende vises slurvete og dårlig satt sammen. Kabel strikke gensere er alltid et flott alternativ for lagene og kontrasterende mønstre gir antrekket dybden og definisjonen som er nødvendig for å skape en unik og stilig utseende.

Del av den pågående appellen for fiskebein blazer er lange og rike historie og selv arv som ofte forbindes med Jakkene og mange menn nå bringer denne historien til kontoret. Diskret mønster og tekstur av Jakkene bringe en elegant klasse antrekk, og slitasje jakken er sammenkoblet med en stilig slips og hvite oxford skjorte, er det et utseende som snakker om rolig luksus og stil.

Detaljene:

Vakre mønsteret av fiskebein design når det er sammenkoblet med uforglemmelig albue patcher er ofte nok detaljer til å fullføre alle antrekk, men det er aldri en feil tid til å legge til en personlig detalj, er det bare en smakssak. Liten lomme firkanter og jakkeslaget pins er alltid en velkommen ytterligere detalj som kan bidra til å knytte alle antrekk sammen.

Lang forbundet med det britiske aristokratiet og akademiske profesjon, er dagens moderne ull blazer raskt bli en garderobe som er viktig for alle moderne mann.