Mote

Kvinners sko og tørre føtter

Sko er alltid en stor selger år i år uansett hvilken del av landet du bor i. De kommer i en rekke stiler, farger og det er et par for bare om noen der ute. Mens mye oppmerksomhet er brukt på plukke ut høyre sko basert på design og funksjon, inn ikke en hel masse trodde sikrer riktig fot helse.

Sannsynligvis den største synderen når det gjelder foten problemer er høye hæler. Plager som foten misdannelser, rygg smerter og ankel skader er ganske vanlig for dem som tilbringer mye tid i høye hæler. Det finnes mange forskjellige typer foten problemer ansikt av forbrukere i dag, vil jeg fokusere på en svært vanlig, tørr/sprakk føtter.

Det er mange grunner Hvorfor de føttene ville ende opp tørt og sprakk. Det kan skyldes været, overdreven gå med bare føtter eller bare å være overvektig. Men du klarte å få det, er løsningene vanligvis veldig grei. Her er noen naturlige ingredienser som du kan bruke til å behandle føttene dårlig hvis du arbeider med sprakk føtter.

Jojoba og kokos olje

Det finnes mange forskjellige typer oljer som kan brukes som effektive fuktighetskremer, er det to som virkelig skiller seg ut. De er jojoba og kokos olje. De er begge plantebaserte oljer som naturlig etterligner vår egen kroppens naturlige kropp oljer.

De er også relativt langvarig ta lengre tid å tørke av, noe som gjør dette noen av de mest kost effektive oljer kan du kjøpe på markedet. I tillegg er en allsidig fuktighetskrem som brukes ikke bare for huden men også som en behandling for flass.

Parafin voks

Parafinvoks er mest ideelle voks for sprakk føtter. Dens egentlig en Petroleumsbaserte mineral som har et stort utvalg av applikasjoner i en rekke bransjer i dag. Dets også en glimrende emollient, som gjør det ideelt som en multipurpose fuktighetskrem.

Den beskytter huden mot tøffe værforhold coating huden og dermed skape en mild form av impregnering. Dette sikrer din kropp oljer beholdes. Det er også mye brukt i varme behandlinger som det beholder varme godt. Når smeltet parafinvoks brukes på huden, åpner varmen porene som forbedrer absorpsjon.

Honning

Honning er ikke bare en velsmakende, har en rekke egenskaper som gjør det en verdig alternativ til andre kremer på markedet. De er en naturlig antioksidant som er mest populært brukt for akne, hudpleie og hår omsorg industrien.

Shea smør

Hun smør er i hovedsak fett som behandles fra Shea treet. Spesielt er det utvunnet fra mutteren som Shea treet produserer. Som sådan, det er et populært element i kosmetikk, hår pleie og hudpleie bransjen. I tillegg, det er også spiselig og brukes i noen tradisjonelle afrikanske retter. Den har anti-inflammatorisk egenskaper som gjør det en naturlig behandling for brannskader, kutt og biter.

Argan olje

Denne oljen er avledet fra Argan treet som bare finnes i Marokko. Treet er perfekt for harde og tørre miljøet som er typisk for Marokko. Selve oljen ekstraheres fra kjerner som produseres av Argan treet. Som Shea Butter, oljen er spiselig og brukes i salater og andre marokkanske retter. Som en mykgjørende ser det mye bruk i kosmetikk og hårpleie industrien. Det er også chock full av vitaminer og antioksidanter som gjør det et ideelt ingrediens i en rekke produkter på markedet i dag.