Mote

Råd om bor på toppen av mote stiler og ser din beste

Oppveksten du tror ikke at du vil føle deg så lidenskapelig om et emne som mote. Men mote sier mye om en person, og det viser folk at du vil se din beste hele tiden. Gå gjennom innholdet i denne artikkelen for å lære så mye som mulig om mote.

For menn med thinning hår, kan en liten mengde hår mousse være utrolig nyttig. Bruk den på håret fra røttene ut på vått eller tørt hår. Mousse vil legge noen volum, uten veier ned håret. Det vil også forenkle styling håret, og å lære det.

Hvis du vil gjøre deg se tynnere, prøve å bruke fargen svart. Enten det er en svart skjorte, skjørt, kjole eller Dress, fargen har en tendens til å gjøre hele kroppen vises tynnere. Hvis svart er ikke en farge du er glad i, prøve å accessorize antrekket med lysere farger.

Hold din hårklipp lite vedlikehold. Alle går i gang crunches når forbereder for møter, turer og andre arrangementer, og har en lett fikse frisyre kutt tiden det tar å få klar. Mange moderne frisyrer er tilgjengelig som vil tillate deg å sprette raskt og opprettholde et flott utseende.

Dress opp svart jeans med en fancy skjorte eller noen hæler for en klassisk kveld utseende. Du ønsker å unngå fargede jeans hvis du prøver å kle seg.

Bruk lyse farger når du går ut på en solrik sommerdag. Lyse farger reflekterer sollyset, og vil holde deg kjøligere. Mørke farger pleier å holde på varmen, og kan gjøre deg varmt. Klær i hvitt er den mest ideelle for en varm dag i sommer fordi den reflekterer lyset best.

Ikke bære massevis av sminke i makeup vesken. Prøv å holde bare en utvalgt gruppe av produkter som appellerer til sesongen at du er i. Vurdér behovet for dagen og kvelden programmer. Kosmetikk går dårlig etter en stund, som de fleste andre produkter. Dessuten er det mange bakterier i miljøet som ikke vil du å avsløre din makeup til.

Hatter er et flott tilbehør som passer alle typer utstyr. For menn, typisk hatter og baseballcaps, men for kvinner, mulighetene går mye dypere. For eksempel kan du ha en søt sol lue, floppy lue eller stranden lue med noen casual kjole du eier.

Bruk en permisjon i conditioner hvis du har problemer med frizz. Du vil bruke dette produktet etter en dusj, før håret tørker. Ikke vær redd for å sette mye over hodet, og sørg for å målrette både røttene og det meget Drikkepenger av håret.

Ikke la et emne som mote gjør du føler at det er overveldende. La din lidenskap kjøre deg, og la denne artikkelen hjelpe deg å finne ut hvordan du skal holde tritt med mote for resten av livet ditt. Praksis gode vaner nå og ting vil fungere for deg i den store sammenhengen av ting.