Mote

Møt fnise månen klær - boutique jenter klær linje for spesielle øyeblikk

Fnise månen er en designer boutique jente klær for barn, spedbarn og barn. De lage søte klær som er fantastisk detaljerte og så feminin, frilly og morsom. Fra party kjoler og svinge sett, til coveralls for baby jenter, hver stykke bu Dette boutique jente klær er utformet for å gjøre barna føle seg spesiell. Designere legger synes detaljene og vintage innslag som blonder, ruffles og silke blomster. Og fordi det er laget av høykvalitets elastisk bomull blanding, det er super behagelig og barn elsker å bruke den.

Hver sesong, utgivelser fnise Moon klær flere nye utseende med en unik personlighet basert på farger, stoff og stil. For eksempel varmt at Morning Glory Swing Set fra våren 2014 samlinger funksjonene rosa og lys oransje med grønne og hvite striper, overdimensjonert blomst aksenter og tyll dikkedarer. Det føles så frisk, pen og glad. Samlingen høst Blossom (høsten 2013) er derimot skarpe og varm, som gresskar pai. Den har mørke brunt, oransje chevron og elfenben blonder, med dype røde og salvie grønn som er flott for bilder. Fall Blossom Tutu kjole med gamasjer er myk og elastisk med lag av frills, perfekt for Drilling og spille i høsten går.

Leter du etter noe spesielt? Fnise Moon klær er perfekt for fester, ferier og bilder. Du kan for eksempel finne en nydelig tutu kjole og leggings for din datters bursdagsfest. Eller søte fnise Moon husker, som består av en ruffled swing kjole med matchende ruffled bukse, for familie bilder. Hva med en søt liten kjeledress for barnet akkurat i tid for ferie? Og en vakker kjole med bukse for den første dagen av skolen. Du kan fullføre alle antrekk med en matchende, håndlaget pannebånd. Hver boutique collection er tilgjengelig i størrelser fra nyfødte til 8 år gammel.

Denne vakre jenter klær linje er omhyggelig utformet av en gruppe på seks morsom kvinner som kaller seg fnise Moon jentene. Deres kontor ligger bare 3 kvartaler fra stranden i Oceanside, California, i nærheten av San Diego. Mens du arbeider med sin design, elsker de å hengi på deres favoritt snack mat, popcorn, godteri (spesielt peppermynte) og Diet Coke. Designerne alle deler en lidenskap for å lage boutique klær som jenter (og foreldre) vil nyte. Og de har en flott tid gjør det, de kan ikke hjelpe, men Le og synge hele dagen. Alle disse trekkene kommer sammen og inspirert firmaets offisielle mottoet - kjærlighet glede LATTER.

Fnise Moon jentene er også påvirket av Gud i deres liv og arbeid. Michelle, en av de fnise Moon jenter, sier at navnene for samlingene vanligvis kommer til hjernen henne fra Bibelen versene. For dans for glede (høsten 2013) og strømmer av vann (høsten 2013), hun tenkte på samlingen og ble inspirert av hennes bønner. De bruker også Bibelen versene for å beskrive deres merkevare og produkter, slik som "Se, barn er en gave av Herren" Salme 127:3.

Fnise månen er for tiden distribusjon gjennom forretningene og boutiquene i over 40 land pluss nettforhandlere å nå kunder over hele verden. Disse unike jentete design er raskt popularitet, og nå virksomheten deler gleden. I 2014 vil donerte de flere esker av deres boutique jente klær til Ressurssenter for graviditet & familie i San Bernardino, California. SB graviditet Center gir en samfunnstjeneste lokale mødre som har behov for baby klær for sine nyfødte.