Mote

Komfortabel kvinners sko for daglig slitasje

Moteindustrien tilbyr forbrukere et stort spekter av produkter å velge mellom. Men mange av dem prioritere design over funksjonen. I denne artikkelen vil vi ta en titt på de komfortable kvinners sko på markedet. Viktigst, kompromiss ingen av dem stil over funksjonen for dramatisk.

Hæler

Noen av de videresender sko på markedet er i dag hæler. En staude favoritt med et stort utvalg å velge mellom, de har et dårlig rykte for å være generelt ubehagelig og forårsaker langsiktige skader til fots med langvarig bruk. Når det gjelder hæler, er komfort direkte relatert til høyden på hælen selv.

Som en generell tommelfingerregel, lavere hælen, jo lettere er det å bære. Derfor er lavere hæler som kattunge hæler vanligvis ditt gå til par hvis du vet du skal tilbringe mye tid går hele dagen. Imidlertid representerer kile hæl et bedre alternativ hvis du ønsker en god balanse mellom komfort og stil.

Kilehæl ble unnfanget som følge av manglene som tradisjonelle hæler stilt til forbrukerne. Ved å bruke en plattform som spenner over hele lengden av foten, fordeles vekt jevnt. Dette reduserer sjansene for fot skade i det lange løp siden ingen del av foten er en urimelig belastet vekt til enhver tid. Brainchild av kilehæl er ingen andre enn Salvatore Ferragamo.

Mary Jane sko

Ellers kjent som ballerina sko, er Mary Jane sko noen av de vanligste casual kvinners sko på markedet. De er også noen av de rimeligste casual sko penger kan kjøpe i dag. Design av skoen er basert på typiske ballerina tøffelen. Men det er mye kraftigere tåle tøffe fortau som ikke er sett i teateret.

Trenere

Et opplagt valg. Trenere er noen av de beste selger sko på markedet bare fordi de appellere til begge kjønn samtidig som svært funksjonell. Mens de ble opprinnelig opprettet med funksjonen i tankene, har deres soaring popularitet sett en reell innsats i stilistiske avdelingen. Hvis jobben krever store mengder tid på føttene, er trenere en sikker vinner.

Sandaler

En stor kategori å velge mellom, sandaler er nesten alltid behagelig å bruke med unntak av høy hæl sandaler. Billigste variantene er flip-flops eller thong sandaler. De er en flerårig favoritt på stranden eller i sommer. For de som er ute etter litt mer stil, er det alltid gladiator sandaler som er i hovedsak strappy sandaler med en flat bunn.

Støvler

Akkurat som hæler er komfortable støvler vanligvis et resultat av lav hæl. Du har alt fra ankel boots Ugg boots for vinteren. Under spesielt vått vær, du kan ikke gå galt med Hunter støvler som holder ut fuktighet og fortsatt er behagelig.

Crocs

Du enten elsker dem eller hater dem. Uansett din personlige følelser om crocs er det ikke benektes at de er noen av de mest komfortable casual sko på markedet i dag.