Mote

Valg av komfortable sko for damer

Komfort er et svært viktig aspekt som de fleste av oss kvinner tar for gitt når vi kjøper damer sko. Dette er fordi hva vi vanligvis ser enten prisen eller design og stil. Når vi går i kjøpesenter og vi passerte en skobutikk, er oppmerksomhet fanget av en vakkert designet par sko eller sandaler. Mens dette er normalt siden dette er det første som vi se og verdsette, betyr det ikke at det skal være vår eneste basis. Når vi så stilen som vi ønsker, bør vi teste om det er behagelig å bære før du kjøper den. Ellers vil du bare kaste bort pengene dine.

Svart og Stella

Med det foregående, hvis du leter etter komfortabel damene arbeid/casual sko, er en av den konkrete modeller som bør være på toppen av listen Stella. Dette anbefales spesielt for damer som ønsker å se høyere uten å svekke deres bekvemmelighet. Vel, dette er fordi det er mange høye heeled sko der ute, men de fleste av dem vil bare gi deg ubehag på slutten av dagen. Derfor er de ikke ideelt for kontoret slitasje. Dette par sko laget av Faux Lær og semsket skinn materialer har en hæl høyde 14 cm. Likevel er denne høyden OK siden den har en plattform som er 6 cm høy.

Rooben i fet svart

Alternativt, hvis du ikke kan ta slike høyde, er det et annet alternativ med en slighter lavere høyde av hælen. Dette er Rooben med bare 13 cm hæl høyde og plattform høyde på 4 cm. Dette er grunnen til at de fleste kvinner der ute alltid vurdere dette i listen over komfortabel damene arbeid/casual sko. For sin andre spesifikasjoner er bein bare 9 cm høy mens dets eneste er 8 cm, som gir bedre balanse for alle som vil ha denne modellen, bortsett fra å ha en blokkhæl. Fet svart farge kombinert med en solid Faux skinn materiale gjør den perfekt for fashionsista kontorarbeidere.

Elegante Aurora

Videre er en annen god hakke blant komfortabel damene arbeid/casual sko Aurora. Den har en svært glamorøse design som vil gjøre alle som ser det wowed. Dette er fordi denne stiletto er juvelen over, selv om det er tykk plattform. Hælen har en høyde på 16 cm, som tilbyr maksimal ekstra høyde, og en plattform som er 5 cm høy. Bredden på dets eneste er 7 cm mens høyden på bein er 7 cm også. Videre kan blir laget av faux skinn materiale, du regne med holdbarheten, som betyr at du kan bære det i mange flere parter framover.