Mote

Gucci designer hatter

Gucci er en av de mest kjente motehusene. Etablert Mister Guccio Gucci, selskapet første spesialisert seg på skinnvarer. Gucci produkter er kjent for utmerket kvalitet og stil. Hattene har samme utmerket kvalitet. Designer hatter er en flott måte å vise din mening av stilen. En godt utformet designer lue vil beskytte deg mot elementene og trekke oppmerksomhet til utsøkt smak. Det er en må ha for alle stil bevisste person.

Fedora refererer til formen på hatten. Fedora hatter er vanligvis brettet ned kronen, klemt foran på begge sider med en oval randen. De ble populær i 1800-tallet og har siden beholdt sitt nivå av popularitet. Nedenfor er et utvalg av nydelige høykvalitets fedora hatter for både menn og kvinner.

Beige kvinner Fedora lue

Denne klassiske designer fedora er laget av beige lerretet med en mørk brun logo mønster. Trim båndet er svart og brun web med en designer varemerke-symbol i sølv tone foran. Toppen har en veldig liten press, accentuating sin feminine formen. Denne italienske laget hat kommer med en designer-deksel for beskyttelse. Denne hatten er en flott tillegg til mest stilfulle klær for alle årstider.

Halm lue-svart og hvitt Web

En annen vakker lue er en halm lue med tradisjonelle designer logodesign. Signatur web detaljer er på siden, og båndet er svarte og hvite web. Detaljene er gull tone. Denne hatten fungerer fantastisk sommeren både å vise frem din stil og beskytte mot solen. Det er en unisex lue, gjør det en perfekt gave til noen med en forkjærlighet for elegant tilbehør. Den kommer med en designer cover er 4,5 inches høy.

Hound 's-tann Designer lue

Denne meget stilig designer lue har en Hound 's-tann design i svart-hvitt. Båndet er svart og rød web med designerens logo emblem på siden. Denne italienske laget hat er 8,5 tommer bredt og 6 inches høy og er et utmerket valg for alle med en klassisk smak. Det er en mer maskuline hat enn de andre omtalt i denne artikkelen, men kan lett bæres av en kvinne.

Halm lue med grønne og røde Web

Et annet eksempel på klassisk stil er grønne og røde detaljer i stedet for båndet. Det er dråpen og kommer med en boks og dekk. Hatten er 8 inches bredt og 4 inches høy. Det er et fantastisk tillegg til noen sommergarderoben. Bred Bremmet vil gjøre en strålende jobb med å beskytte deg fra solen. Hatten er laget i Italia.